Rösjöbadet

Idag så cyklade jag, Alva, Olle och Filip till Rösjöbadet där vi stannade hela dan! Har träffat en massa "gamla" kompisar, jättekul! På väg till badet mötte vi Mange och lille Erik. Precis när vi hade tänkt packa ihop och åka hem så träffade vi på Adrian som gick i Olles klass, så då blev det mer bad såklart. Filip och Olle cyklade senare hem till Adrian o "lekte".
Vi träffade hela familjen Hallström och samtidigt fam Fogden som numera bor i Australien och som oxå är  här på semester;




När vi kom hem sent omsider, stod middagen på bordet! Lasse grillade kyckling och Linda hade gjort supergod potatissallad och grönsallad. Och så lite rosé till det;)
Nu har vi precis varit ute och beundrat poolen......det går undan nu!


Poolskyddet är monterat o klart! Hoppas på ett premiärdopp i helgen.....

Kommentarer
Postat av: syster malin

Låter som en trevlig dag:)

Vi har hjälpt Toja o Mange med flytten idag och det blir så bra! Martin avbröt tidigt för han är på Winnerbäck i Linköping.

Nu har jag 5 arbetstimmar kvar innan semester...:))

På lördag är det dags för årets roligaste fest; Änga i Väderstad:) Bra början på semestern!

Kraam!

2010-07-08 @ 22:50:25
Postat av: Anonym

Åh så härligt med semester! Ska bli så kul o se Toja o Manges hus!

Vi hörs o ses snart,

Kram <3

2010-07-09 @ 00:56:04
Postat av: Toja

Vilken härlig dag ni verkar ha haft - vi hade en väldigt lång o intensiv dag med flyttning - men det gick över förväntan. Har en underbar och slitsam familj o alltid är det någon som orkar lite till, när man börjar tappa fart. Framåt kvällen dök även Bella upp med lite ny inspiration.

Vi har sovit vår första natt i huset - o det var inte svårsovit, ha ha.... Känns jättehärligt att vara på plats o de som har varit här har varit lika förtjusta i huset som vi själva är - kul.

Nu laddar vi för en ny dag, nu är det det där tråkiga, det där som gömms på vind o i källare som ska rensas o sedan ska vi även åka till tippen. O sedan ska vi försöka få alla saker på plats - hur är det möjligt att man flyttar från lägenhet till hus o ändå känner att man inte får plats med allt :). IKEA o mer förvaring väntar inom kort!

Ha det bäst så hörs och SES vi snart - jippi!

Kram o hälsa alla!

2010-07-09 @ 08:29:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0