Sen kväll i Skarpäng...

Tänk vad tiden går fort! Nu sitter vi här, hemma hos Lars o Linda o barnen, och imorgon ska vi åka hem till Tampa igen. Vi har ätit supergod thaimat som Linda fixat, och nu sippar vi på rosa champagne, lyxigt och gott! Vi har haft en helt underbar semester! Träffat alla våra HÄRLIGA vänner och våra ÄLSKADE nära o kära. Blivit bjudna på helt underbara middagar, TACK till alla!
Idag har jag, Linda och Alva varit o shoppat, i både Sollentuna och Täby C. Olle har lekt med Filip E, Axel, Theo, Erik och Oskar. Ida och Gabbi har träffat tjejkompisar på Täbban och även shoppat lite. Filip lyckades låna ihop grejer så han kunde vara med och träna med sitt "gamla" hockeylag ikväll, och honom får vi plocka upp i Enebyberg imorgonbitti, på väg ut till flygplatsen.
Imorgon när vi flyger hem har vi med oss Petra som ska bo hos oss från och med nu. Det ska bli jättekul o spännande tycker vi allihopa, och på torsdag kommer förmodligen pappa Torbjörn oxå. (Som tur är ska inte han bo hos oss lika länge....)
Nu ska jag sippa lite mer champagne, äta upp glassen, marängerna och chokladsåsen, ta lite mer ostbågar och sätta mig i soffan hos de andra och kolla på "Flickan som lekte med elden".




Kommentarer
Postat av: Toja

Välkomna hem - hoppas resan har gått bra.

Kram kram

2010-01-06 @ 02:05:14
Postat av: klara

Hoppas resan gått bra! Tack för tiden vi fick med er i Sverige!Många kramar från oss!

2010-01-06 @ 10:42:43
Postat av: Linda

Hoppas allt gick bra på resan "hem"! Sitter här o huttrar o tänker på sol o värme!!!!! Tjoho! Hörs senare! Kram Linda

2010-01-06 @ 10:55:23
Postat av: syster malin

Ja, hoppas att det gick bra på resan:) Köket i bakgrunden ser jättefint ut! Vi hade Angelica o Fredrik här igår, vi åt oxfile o drack vin, sen åt vi oxå glass, maränger o ostbågar:) Har ni köpt med er massa godis hem nu? Vi spelade buzz; megaquiz o musicquiz och jag vann båda:)) Innan dom gick hem hann Fredrik med att spilla ut vin som kom på golv o ganska mycket av den vita väggen...:) Gissa om han kände sig nöjd..:) Idag blir det inte så mycket aktivitet här, ska nog baka nåt o fika på o fortsätta klå Martin i buzz...:) Har skypen på idag! Hälsa alla, kraam!

2010-01-06 @ 12:27:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0