Torsdag

Idag mötte jag upp Amy och Anna i Wiregrass för lunch. Det var längesen vi sågs, så det var verkligen på tiden! Vi åt på Primebar och till efterrätt blev det en Frozen Yogurt på ett ganska nyöppnat ställe som heter "Your Weigh Yogurt Shoppe". Man får göra sin egen "glass", finns i olika smaker, och den är så nyttig så ni anar inte; ....all natural.....fat free......low calorie....och den smakar som riktig mjukglass! Kan det bli bättre?:)
Imorgon är barnen lediga från skolan för det är dags för årets Marknad. Vi har inte bestämt om vi ska åka eller inte, men den håller på till den 15:e så vi har tid på oss.
Freddan och Petra kommer hem imorgon, men de landar sent på kvällen, tyvärr.
Trevlig helg allesammans!


Kommentarer
Postat av: Nina

En underbar helg till er oxså!! =)

Vi ser fram emot en skype, KRAM

2010-02-05 @ 08:23:10
Postat av: Marie

Ja, en skön helg till er också.

Här är det fullt ös! Sitter o filar på ett välkomsttal och ett tacktal till bröllopet imorgon. Ska ut till Hov, där ni hade er bröllopsfest, o kolla över det sista ikväll. Frida o Mathias har dukat o fixat med allt innan, vi ska dit med lite pyssel som vi har grejat med;) Kl 10 imoron ska jag till frissan, 13.30 ska Therese (den andra toastmadamen) o jag träffas i Hov, dekorera med de sista blommorna på borden (hon är även ansvarig för alla blomsterarrangemang!), sen vidare till Nässja kyrka, o efter vigseln tillbaka till Hov, ta emot alla gäster, se till att middagen, tal, sånger, spex, presentöppning osv funkar under kvällen....Ska bli riktigt kul!! Från att inte ha haft en enda klänning att ha på mig, har jag nu 3 att välja mellan...suck! En röd, en grön o en silvergrå. Just nu luter det åt den silvergråa, men får se.... Vi kan ju skypa på söndag, visst nån som fyller då;) Ha det bra!!

/ Kramar

2010-02-05 @ 15:13:04
Postat av: syster malin

Ha det så kul på bröllopet o lycka till med alla uppdrag!

2010-02-05 @ 16:45:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0