Söndag

Idag har jag inte varit hemma några längre stunder......Började med att åka med Fille till Clearwaters Ishall redan kl 08,00 imorse! Fredrik och Petra flög till Las Vegas vid den tiden, så jag var ju helt enkelt tvungen att följa med Filip. Efter träningspasset åkte vi, och även Sean, till Brandon för att hämta upp Olle som sovit hos Derek. Snabbt hem så Olle kunde duscha och hämta paket och så skulle han på kalas. Tillbaka hem och hämta Ida och så åkte vi vidare till Beef O`Bradys och käkade. Lämnade av Ida, Filip och Sean hemma och så var det dags att hämta Olle från kalaset.
Fick vara hemma en stund och se Lightnings match, som de förlorade med 2-3, sen ville Filip och Sean på bio. Där är vi nu. Så när filmen är slut är det bara att ge sig iväg igen! Har lovat att skjutsa hem Sean när vi ändå är ute och åker:) Filip har fått övningsköra hela dagen idag, så han är mer än nöjd.


Ida fixade fruktsallad som vi käkade till hockeymatchen, supergott!

Nu händer det inte så mycket mer idag. Freddan och Petra är som sagt i Las Vegas hela veckan, de kommer hem på fredag igen. Hoppas veckan går lika fort som den här helgen har gjort.........

Kommentarer
Postat av: Alexandra!

ser ju underbart gott ut!!

2010-02-01 @ 17:32:06
URL: http://alexandraawikstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0