Lördag

Fick en smärre chock när Freddan ringer och väcker mig 10,40! Men skönt med sovmorgon:) Ida och Petra valde Wiregrass före ishallen i Brandon, och dessvärre blev det förlust även idag 2-4. Olle fick en rejäl tackling i slutsekunderna, men han är ok nu. Filips första match i Chicago slutade oxå med förlust 1-2 och nu ska de spela kl 21,30 som är 22.30 våran tid. Får se om jag orkar hålla mig vaken tills matchen är slut.
Imorgonbitti är det ny match för Olle, resten av dagen funderar vi på att spendera i Ellenton.





Ikväll blev det middag på Chili´s, gott som vanligt!
Nu laddar vi ner Petras låtar på våra iPhones och iTouchs och samtidigt tittar vi på Wedding Crashers som visas på tv:n.
Ha en mysig Alla Hjärtans Dag!

Kommentarer
Postat av: Toja

Alla hjärtans-hälsningar till er alla!

Idag har vi haft en underbar dag i Omberg. Vi lyckades pricka in en härlig dag med ca fem, minus, vindstilla och t o m solen kom fram på eftermiddagen. Hilma och Malin gjorde ju sitt första besök i en slalombacke och imponerade stort. Sara och Ivar kunde inte få nog av skidåkningen och åkte upp och ner och tog sig knappt tid för fikapaus. Har nu fått lova Sara att åka dit igen på sportlovet.

Efter skidåkningen åkte vi hem till mor o far som kommit hem från en treveckorsvistelse i Spaninen. Härligt att återse de. Nu har vi ätit pizza och sitter trötta och slötittar på TV:n och alla önskar vi att det vore en dag kvar på helgen - den försvann som vanligt alldeles för fort.

Kramar i massor!

2010-02-14 @ 20:29:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0