Helgen som gått.....

Dags för en liten uppdatering kanske?!
I fredags kom vi iväg en liten sväng till Bahama Breeze där Svenska Klubben ordnat en liten "get together". Filip körde oss dit och hem och även Petra var med. Så bekvämt att ha en alldeles egen liten privatchaufför nuförtiden, lyxigt! Ida var hos Vendela och Olle sov över hos Casey.
Lördagen tillbringade vi i ishallen där Filip spelade 3 matcher. Vi hann se 2 av dom och det blev 2 förluster. På kvällen var vi bjudna till Prime bar där Kim firade sin 50-årsdag med massor av vänner, så därför missade vi hans sista match, och den vann dom! Vendela och Ida var hemma hos oss och var "barnvakt" åt Olle och hans 2 kompisar som oxå sov över. Vi stannade dock inte så länge på festen, så när vi kom hem hann vi se en film innan vi somnade.
Idag har vi fixat lite här hemma. Filip jobbar med ett skolprojekt just nu och Ida är snäll och hjälper honom. Vi åkte till Wiregrass och käkade på Cantina Laredo, en mexikansk restaurang. Vi satt ute och det var massor med folk, och vädret har varit toppen! Början av veckan ska va fortsatt varmt, men sen kommer det ytterligare en kallfront till helgen......
Snart börjar kvällens hockeymatcher på TV, och vi får väl se om vi ska stanna uppe o se Sveriges match eller inte.

Kommentarer
Postat av: syster malin

Klart ni ska!!! Jag vill oxå se men måste åka när den börjar...:(

I lördags var vi på fest hos Christel, det var fullt hus o jättekul! Tågen gick inte så vi åkte taxi hem, det kändes väldigt lyxigt:)

Igår spelade Ivar match i Linköping o det blev 8-8 o vinst 8-6. Ivar stod i mål o var skitbra, Martins uttryck;), så grabbarna var nöjda med första vinsten mot LHC:) Jag var hos Nina, Hilma o Ronja lekte o Nina o jag låg i varsin soffa o kollade på en film:) Jätteskönt! Kraam!

2010-02-22 @ 05:50:08
Postat av: Knutjeanette

Very good site, well done. I especially like the ease of use and navigation

2011-10-11 @ 09:52:31
URL: http://knutjeanette.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0