New York och Karin 50 år!

Vilken helg vi har haft! New York är så häftigt och det går inte att misslyckas med att ha kul i den staden. Vi har ätit och druckit gott, skrattat så magmusklerna krampat, promenerat i Central Park i helt underbart väder, shoppat och varit högst uppe i Rockefeller Center. Och givetvis firat Karin som fyller 50 år idag, GRATTIS igen! Eftersom vi åkte hem igår, så bjöd Karin på 50-års middag på söndagkvällen. Vi hamnade på en jättemysig italiensk restaurang som hette Terazza Toscana. Mats och Caroline, kompisar till Christer o Karin som oxå var med, hade rimmat ihop en jätterolig vers till Karin som de framförde. Efter middagen, åkte ungdomarna till hotellet, och vi andra fortsatte ut i New York natten;)

Inflygningen

På väg till hotellet, vi bodde på Skyline hotell

Middag första kvällen, buffé och liveband

Så här såg det ut i ungdomarnas rum

Promenad i Battery Park

Kaffepaus på Starbucks

Karins födelsedagsmiddag


Vimmelbild från en bar senare på natten...


Måndagen hoppade vi upp pigga (?!) och glada och började med Central Park och avslutade med Rockefeller Center innan det var dags för oss att åka hem. De andra hade hockeymatch i Madison Square Garden att se framemot på kvällen.

Utsikten från Rockefeller Center

Tack Karin för att du firade din dag i New York och att vi fick vara med!





Kommentarer
Postat av: alexandra

såg ju underbart ut! avis!

här är det 19 minus ute och fullt med snö.. en positiv sak är att vi ska hämta våra nycklar till lägenheten idag! :) kraaaamar

2010-12-01 @ 11:57:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0