Annandag Jul

Idag blev det en sväng till Wiregrass. Filip fick en klocka i julklapp, som han ville byta, så det fick vi fixat. Freddan och jag bytte inte julklappar i år, däremot har vi länge pratat om att förnya våra ringar och det har vi gjort idag! Jag är jättenöjd och Fredrik med;)
Ikväll kom Tobbe och Åsa över på middag, de kom hem från sin Karibien kryssning imorse, bruna o fräscha......Olles kompis Gehrig var här, så hans föräldrar kom oxå över och så kollade vi på Lightning matchen tillsammans. Eller killarna kollade hockey, vi tjejer drack vin o umgicks;)
Nu har vi precis pratat med fam Andersson som strax är framme på Arlanda! Imorgonkväll är de här!
Stort GRATTIS till Jessica och Patricia som fyller år idag.

Kommentarer
Postat av: Marie

Heeej!!!

Kul med nya ringar, bilder sen tack!!! Va härligt för de som är på väg till er, liiite avis faktiskt.... Nu är jag iaf ledig en vecka, ska bli kanonskönt. Idag ska vi bara slappa, kolla på film o kanske tvätta lite;) En fika hos Petra o Nova ska vi hinna med också.

Ha det gött, hörs snart igen;)

Kramar

2010-12-27 @ 10:19:57
Postat av: Toja

Håller med Marie - vill se ringarna. Nyfiken.

Har haft en slappardag idag - varit iväg en sväng o inhandlat nyårsstassen till Simme o fick med mig lite smått till mig - men ska försöka hålla mig borta från rean...:). Börjar så smått komma in i semesterlunken - så himla skönt.....

Kram kram

2010-12-27 @ 16:46:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0