Torsdag 15/4

Idag fick vi äntligen nycklarna till vårt nya hus! Så eftermiddagen spenderade vi där och planerade för vad vi behöver måla om innan vi flyttar in. Vi fick en superfin inflyttningspresent av fam Fredriksson, en ishink med champagne!


Här står vi i vår superfina "walkin closet" och firar;)


Sedan åkte vi till Chili´s och käkade middag tillsammans med fam Walker. Derek, Olles kompis följde med oss hem och imorgon ska vi åka till vattenlandet, Adventure Island.


Nu till det tråkiga som hänt idag. Vulkanutbrott och inställda flyg! Jonas och Marie och Hugo som skulle komma till oss imorgonkväll, och nu inte vet vad som händer:(  Vi håller tummar och tår för att de kommer iväg senast på söndag istället....Petras kompis Kristin hade turen att påbörja sin flygning hit igårmorse, så Petra ska hämta upp henne på flygplatsen nu.
Jag måste oxå sitta uppe en stund till, för Filip är på fest och ska hämtas vid midnatt.....
Stort GRATTIS till Jonas som fyllt år idag, vi hoppas verkligen att vi får fira ordentligt om ett par dagar!


Kommentarer
Postat av: Toja

Grattis till huset! Kul! O tack Linda för att du så snabbt nappade på min önskan att se bloggerskan på bild .).

Ja, vilken grej med vulkanutbrottet. Kan bara tänka mig alla människor som blir drabbade på alla möjliga sett - o lider med Jonas o Marie. Man är ju så taggad när man ska iväg o har haft nedräkning länge. Så sådant här får ju bara inte hända. Har det någonsin hänt förresten? Håller alla tummar o tår att de snart kommer iväg.

Idag ska jag lyxa till morgonen o gå o klippa o färga hos Malin E. Ska bli himla skönt o mysigt o trevligt att prata bort ett par timmar.

Trevlig fredag på er alla!

Kram kram

2010-04-16 @ 07:43:31
Postat av: Marie

Halloj! Pratade nyss med Ticket igen... Tänkte att eftersom trafiken nu börjar komma igång, iaf i norra Sverige (Just nu från Gävle o norrut), så kanske det skulle kunna gå o boka om till lörd... men det var fullt på alla flyg:( Vi får ändå vara glada att vi har platser till på söndag, hoppas hoppas att det har kommit igång då!!!! Hörde just på tv att Köpenhamn har stängt till 02.00 inatt iaf, Arlanda vet jag inget om. Men även om Arlanda öppnar o Köpenhamn fortfarande har stängt så är det ju ändå kört:( Ja ja, det är bara att vänta, o vänta o hoppas.....

2010-04-16 @ 09:25:02
Postat av: Linda

Vilket fint hus!!! STORT GRATTIS igen! Så roligt att vi fick möjligt att se det innan vi åker hem! När vi nu tar oss hem!?

Hoppas att vindarna är med oss och att Marie & Co framför allt kan få påbörja sin resa!

2010-04-16 @ 15:06:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0