Onsdag

Nu är vi hemma igen efter helt underbara dagar på stranden. Vi har solat, badat, tränat, druckit drinkar vid poolen, lekt och haft det toppen. Här kommer lite bilder!








Lasse hade oturen att trampa på en sting rocka igår, det sista som hände....Det gjorde skitont och han fick ett hål rakt in i foten och blodet sprutade! Han är fortfarande öm och svullen, men vi tror att det går åt rätt håll.



Igårkväll, på väg hem, åkte vi till Clearwater och hälsade på Mike och Gia. De var i sitt "townhouse" och vi blev bjudna på supergod middag, hummer, och en massa annat gott! Filip och Mikey hade de lyckats få med sig dit oxå, kors i taket;)




Farmor fyllde år i måndags, Grattis igen!
Nu ska vi fixa till oss och åka till Bush Garden!





Kommentarer
Postat av: syster malin

Oj, vilka härliga bilder!! Vi har ju underbart väder här hemma nu, solen skiner varje dag! Vi kan tyvärr inte vara ute o njuta av den så mycket just nu eftersom vi grejar här inne, men det är snart klart:))

Ikväll ska jag till Sara på tjejmiddag och på lördag är det Islossning i parken, Christer´n´Pettersson spelar, vi ska gå med hockeylaget, ska bli roligt! Barnen ska till Hogstad.

Ha det så bra och hälsa alla så mycket!!

Kraam!

2010-04-15 @ 05:46:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0