Lördag

Jaha, då blev det bekräftat tillslut, det som vi befarade. Jonas o Marie o Hugo fick ställa in sin resa och boka om den:( Men nu får vi se framemot och längta till september istället.
Lasse o Linda o Co är bokade till att åka hem på fredag, så vi får se hur det blir med saken.......Men vi är glada att få en extra vecka tillsammans med fam Fredriksson! Lasse ska passa på att jobba lite när han ändå är här, så ett besök till New York blir det för honom i veckan.
Idag har vi haft en softardag här hemma. Tvättat, powerwalkat, badat i poolen och haft det mysigt. Freddan och jag åkte till färgaffären imorse och mötte upp Willie som ska måla om i nya huset.  Förhoppningsvis kan vi flytta in till helgen som kommer, så kul!
Ikväll blev det tacos till middag. Filip, Freddan o Lasse har varit i Ellenton på träning i eftermiddag/ikväll och kom precis hem.


De här korten är tagna med min iPhone, därför blir det lite suddigt...
Vill ni ser mer bilder och läsa mer om vad vi gör så gå in på dessa bloggar
idas och  Alvas

Kommentarer
Postat av: Sophia

Heeej!

Vad kul för er att ha kvar familjen Fredriksson lite längre men fy så tråkigt för Marie och Jonas att ha två veckors semester i Skänninge istället för hos er.

Ha det bra så hörs vi snart.

Kram

2010-04-18 @ 12:27:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0