Det blir inte alltid som man tänkt sig.....

Jonas, Marie och Hugo skulle varit här hos oss nu. Fam Fredriksson skulle ha åkt hem till Sverige igen imorgon. Som det ser ut just nu, vet vi inte hur det blir.....Kommer flygen lyfta på söndag så fam Persson kommer? Det vi däremot vet är att fam Fredriksson stannar hos oss ytterligare ett par dagar. De har bokat om sin hemresa som skulle gått imorgon.
Idag har vi varit på Adventure Island med barnen. Men ett otal timmar har vi ägnat åt att surfa runt på internet för att få reda på hur flygen kommer lyfta eller inte......



Vi har även hunnit med att träffa Willie som ska måla om huset invändigt åt oss. Imorgonbitti kl 08,00 ska vi träffa honom på färg affären och sen så sätter han fart, kul!
Ikväll blev det middag hemma och det bjöds på grillad kyckling, lax och massa andra godsaker.
Petras kompis Kristin hade turen att komma med sista flyget som lyfte från Stockholm innan allt stängdes ner......


Nu får vi fortsätta hålla tummarna för att Jonas, Marie och Hugo kommer på söndag......

Kommentarer
Postat av: Toja

Ja, så konstigt allt har blivit. Hoppas det löser sig för er alla.

Jag är uppe med tuppen idag, ska iväg för det är städdag på golfklubben. Dock är vädret kallt, blåsigt o bistert så det där med att räfsa medan solen skiner som jag sett framför mig verkar inte riktigt bli så. Men, men - man får tänka på gratismotionen :). Ikväll ska vi iväg till familjen Aspemar.

Ha en bra dag o jag håller alla tummar o tår för att Marie o Jonas kommer iväg imorgon.

Kram

2010-04-17 @ 07:33:29
Postat av: Jonas

Känns som att vi dessvärre inte får komma iväg till er denna gång, visserligen är inte de nya flygturerna inställda ännu men prognoserna talar ju inte åt nån förbättring över norra europa... så ska man packa färdigt eller packa upp väskorna??? står ju halvfärdiga å bara väntar o väntar...skönt att vi åtminstonde inte hann iväg hemmifrån!

Men fy va tråkigt för fam Fredriksson oxå som inte kommer hem som tänkt! Ni får försöka njuta av den extra tiden ni får i solen o värmen och hoppas att allt praktiskt här hemma löser sig också, semesterdagar, räkningar, post, hus m.m.



Vad gör man på semester i Skänninge 2 veckor i April????

2010-04-17 @ 09:24:29
Postat av: syster malin

Ja, fy vad tråkigt med den här askan! Hoppas att det kommer igång till på söndag!

Hur går det för Lasse med foten?

Vi är nu äntligen klara med målningen i köket, sköönt! Det har blivit sena kvällar hela veckan så det va skönt med sovmorron idag. Nu är det bara städning kvar, mest golv för jag gjorde det mesta igår:)

Ikväll ska vi till parken på Islossning och det ska bli kul! Barnen ska va i Hogstad så där blir det middag imorron:)

Ha det så bra och hoppas alla som ska flyga kan flyga snart!

Kraam!

2010-04-17 @ 09:28:18
Postat av: Martina

Ja vilken skit o vad tråkigt. Det drabbar ju så otroligt många på olika sätt :(

Hoppas att Lasse inte har allt för viktiga saker på jobbet.

Utan att det går att skjuta på tills han kommer hem utan problem. Så de kan njuta fullt ut några extra dagar hos er. Håller alla tummar o tår så att Marie, Jonas o Hugo kan flyga i morgon.

Vi har varit o tittat på när Lukas spelade match mot Eskilsminne. De förlorade med 3-0. Det är ju en bra erfarenhet att fölora oxå då de brukar vinna som oftast.

Kramar till er alla ifrån oss alla

2010-04-17 @ 14:37:51
Postat av: Lasse

ngr tips till Jonas från en f.d skänninge bo. Månsjön kan vara fint så års, man kan bidra med sly annat bråte till majbrasan. Åk mellan torget och månsjön... en bra repa som är mkt populär bland inbitna infödda skänningebor. ja ja, kanske lite enformigt i 2 veckor, du kanske får utvidga territoriet?!?!

Vi är ju superglada att vi sitter här och inte på ngn flygplats eller på ett hotell ngnstans....

2010-04-17 @ 16:00:22
Postat av: Jonas

Tackar för tipset Lasse men det e lite svårt för oss "invandrare" att bli fullt accepterade och medlemmar i innersta kretsen här i Skänninge...

Åker tillbaka till jobbet på måndag istället o skjuter på semestern till september när vi gör ett nytt fösök...!

2010-04-17 @ 19:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0