Söndag

Olle och hans hockeykompisar vaknade redan vid 7,00 imorse, om inte tidigare.....De somnade inte förräns efter kl 01,00 igår,  kanske inte bästa sättet att ladda inför match. Men Fredrik tog med dom till Dunkin Donuts imorse, så de fick åtminstone en rejäl frukost:) Faktiskt så vann de sin match med 3-1 och Olle blev matchhjälte. I slutminuten så leder Olles lag med 2-1. De har endast 3 spelare på isen,varav Olle är en, och det andra laget tar ut sin målvakt och spelar med 6 utespelare. Olle vinner tekningen och tar pucken och sätter 3-1 i tom bur!
Fam Rainer är och tittar och efter matchen så hinner de åka lite på allmänåkningen. Efter det blir det sen lunch på Cheesecake Factory. Första gången som jag äter mat där, och vilken meny de har! Allt finns och lite till. Olle hänger med Alexander hem, och han sover där inatt.
Nu har vi precis kommit hem från Filips match och de vann med 6-1! Imorgon är vi lediga då det är Labor Day, och det är match kl 09,30 för Filip. Olles lag har spelat klart för denna gång.


Donuts till frukost!


Alexander åker skridskor


Mums!


Olle har efterrätten i påsen....

Cookie ska oxå sova över här ikväll!




Kommentarer
Postat av: Martina

HÄRLIGT o GRATTIS Olle matchhjälte så duktig du är. Det var ingen dålig frukost din pappa köpte till er, MUMS.

Vi har som vanligt ( nu för tiden ) cyklat till skolan men först var vi hos docktorn med Lukas för att ta borelia testet. När vi hade lämnat Lukas på skolan cyklade vi till fiket Giojha o åt frukost. Sedan cyklade vi hem till Isak o där är nu William o leker. Själv sitter jag i soffan o "bleppar" på datorn.

Helgen har bara rusat på, Jag o Johanna var iväg en sväng på Lördagen o kollade i lite affärer. På kvällen åt o drack vi gott. Badade i poolen o bastade. Brasan var på o det regnade ute men det var jätte mysigt. Sen softade vi bara i soffan o åt godis.

På Söndagen var det Cup o Lukas lag vann alla 4 matcher! Vi var o kollade allihopa o det var jätte kul o se. Under sista matchen kom värsta regnskuren men som den "rutinerade" föräldern man är var det bara att fälla upp paraplyet.

Har saknat våra skype stunder o hoppas vi får till en i dag.

Härligt med en ledig dag för er njut o ha det toppen.

Pussar o kramar!

Det är ganska nära nu!!

2009-09-07 @ 10:47:09
Postat av: Björnrikegänget

-Fedrik, det finns en stor risk att du får åka ensam i ankarliften i nyår om du fortsätter med dessa matvanor...

2009-09-07 @ 20:32:23
Postat av: syster malin

Heja Olle!! Vem säger att gröt är bättre än donuts inför match?? Kraam!

2009-09-08 @ 05:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0