Regnoväder, Öppet Hus och Rutten mjölk

Nu har Ida och jag precis kommit hem från Öppet hus i skolan, vi har träffat hennes lärare och sett oss runt, igen. Klockan är 21, och killarna är på väg hem från hockeyträningen. Precis när de skulle åka iväg till träningen i em, så kom det världens störtskur med regn, det var minst 30 cm vatten på Cory Lake Drive! Fast att de åkte 1h innan Olles träning skulle börja så höll de på att bli sena,  för det blev kaos i trafiken.
Tur för Ida och mig att vi bara skulle till skolan, som ligger nära o bra.
När vi hoppade in i bilen för att åka iväg så var det en fruktansvärd stank! Då hittar vi en påse med en gallon mjölk, som blivit kvar i bilen sen vi handlade i söndags! Det går inte beskriva denna lukt, herrejösses så vidrigt! Bilen har stått ute i gassande sol i 2 dagar, så mjölken var ganska så härsken, och det hade läckt ut på sätet.....TUR att det är skinnklädsel allafall......
På väg hem från skolan så åkte vi förbi New Tampa Dance Theatre. Ida är nu anmäld till en prova på lektion i Hip Hop! På tisdag nästa vecka ska hon se om det kan vara nåt för henne, spännande! Hon kunde välja på balett, stepp, jazz och hip hop, och vi tänkte typ High Scool Musical och Hannah Montana, så då var det hip hop som gällde.....blir kul och se vad hon tycker om det!

På besök i fängelset......


Idas skåp:

Idag fick vi veta att hon får gå till skåpet efter lektion fyra oxå, så hon slipper bära runt på alla böcker från morgonen....


Ett alster från Filips tid på Benito:)


Kommentarer
Postat av: syster malin

Va kul med dans Ida!! Jag hade oxå satsat på Hip Hop! Lycka till! Kraam!

2009-09-16 @ 05:44:48
Postat av: veronicahessemar

Kul att du ska börja att hipp hoppa Ida, det gjorde Paulina när hon var 12 år hon tyckte det var jätte kul. Bra val lycka till kram!!

2009-09-16 @ 10:37:16
Postat av: Anonym

Kul att du ska börja att hipp hoppa Ida, det gjorde Paulina när hon var 12 år hon tyckte det var jätte kul. Bra val lycka till kram!!

2009-09-16 @ 10:38:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0