Nu är jag trött.....

Nu har vi precis kommit hem från fam Nordberg där vi spenderat kvällen tillsammans med fam Rainer. Vi blev bjudna på supergoda hamburgare, och så har vi spelat Trivial Pursuit. Mia hade köpt den första utgåvan på en loppis tidigare på dan, så vi var ju bara tvungna att prova. TP kan ju vara nog så svårt hemma, och den här amerikanska utgåvan från 1981 var ju inte lättare. Men kul var det, trots att killarna (utom Freddan som kom senare) vann efter en mycket jämn match:)
Annars har det varit mest hockey hela dan. Olles lag vann första matchen med 4-2. Till andra matchen åkte Ida och jag och då blev det oavgjort 4-4. Hur spännande som helst i slutet då motståndarna gör 4-3 med 1 minut kvar! Vilken lycka när de hann att kvittera precis innan slutsignalen ljöd!
Freddan och Fille var i Oldsmar, och första matchen slutade med vinst 8-2 och andra matchen vann de med 4-2. En lyckad hockeydag helt klart!

Olof vid grillen

Stefan och Anna






Kommentarer
Postat av: Linda o Martina

Hello Hello

Härligt med vinst för killarna.

Nu har vi kommit hem efter att ha varit på strandpromenad. Det blev även en god brunch sedan var vi på en lekpark o nu hemma o dricker kaffe. Igår blev det poolbad o bastu efter en god middag o efter här är ditt liv där vi både skrattade o grät.

Puss o kram Från oss alla till er alla

2009-09-27 @ 16:29:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0