Melrose Place

Ikväll var det premiär för Melrose Place igen! Helt nya avsnitt, med helt nya människor.  Jag hängde dessvärre inte med alls, för vi kom hem sent från hockeyn och Olle hade lite läxa kvar att göra. Men jag hann se att Michael och Sydney från förr var med. Undra just varför man kör igång en gammal avlagd serie igen, istället för att hitta på nåt nytt? Kan det bli lika bra som det var förr? Är inte så säker på att jag kommer följa det den här gången.....


Kommentarer
Postat av: syster malin

Nej, det kan inte bli lika bra som förr!! Fast är du ändå inte nyfiken på hur nya Melrose är?:) Snart ska vi sjunga för Ivar o han ska få alla sina presenter nu för sen är det fotbollsträning direkt efter skolan. Ikväll blir det Mc Donalds har Ivar bestämt:) Det ska bli kul o se om han blir glad för sin nya cykel... Kanske kan skypa ikväll efter maten om du är hemma!? Kraam!

2009-09-09 @ 05:49:46
Postat av: Jennie

Ah, den gamla såpan :0). Oj, vad jag tyckte den var bra. Carina, du kan väl titta bara lite, med ett öga kanske och se om den är värd att vänta på .Hihi!

Ha en bra dag!

Kram, kram

2009-09-09 @ 09:53:12
Postat av: Toja

Oj - Melrose Place. Väcker gamla minnen. Den serien följda man verkligen - även om den oxå började spåra ut lite till sist. Men visst blir man lite nyfiken...

Häftigt datum för Ivar idag att fylla på tycker jag. 090909 - bara det är värt att firas. Han kommer helt säkert bli överlycklig över cykeln.

Kram

2009-09-09 @ 11:28:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0