Lördag!

Imorse vaknade vi av att telefonen ringde 9,20. Fredrik och Filip hade redan stuckit iväg på fysträning, som dessvärre var inställd!, men vi andra sov som stockar. Det var Jasmin som undrade om Ida ville följa med till en affär, Michaels, där de hade fri pysseldag. Så Ida kom upp och iväg.
Senare på dagen stack Ida iväg på party hos Amanda, och Olle, Freddan och jag åkte iväg på en shoppingsväng. Nya skor inhandlades och även ett hockeymål. Även Filip skulle iväg på party, så det blev bara Olle, Freddan och jag som käkade middag ikväll. Längesen vi var på Maccaroni Grill, men lika gott som vanligt. Nu sitter vi hemma och väntar på att Filip ska komma hem, han ska vara hemma senast 23,00, eftersom det ska vara fyspass imorgonbitti.
Resten av morgondagen ska vi tillbringa hemma hos fam Walker, Olles kompisar, Justin och Derek.

Olle och Freddan på Macaroni Grill


Gott vin!

Kommentarer
Postat av: Charina o Kjell Åkermark

Vinet på den restaurangen var väldigt gott!! Även maten.......

2009-09-20 @ 09:24:57
Postat av: syster malin

Hej! Idag är vi trötta! Festen igår var jättekul, vi åt smörgåstårta o drack vin o vi dansade massor o sjöng lite kareoke:) Vi ringde efter taxi halv två, den kom halv tre, vi släppte av Uffe på Egeby o Henrik Larsson på Östra o sen åt vi korv med bröd när vi kom hem:) Lotta gav oss som vanligt kramp i magen, hon är ju bara för rolig!!! Vädret är underbart även idag:) Det får bli en fika ute i solen:) Skype sen kanske? Kraam!

2009-09-20 @ 11:20:02
Postat av: Martina

Halloj!

I dag är det stora kalas dagen för William som just nu är i en härlig park o firar 2 st femåringar. När det är slut så är det dax för nästa kalas så man kan ju bara gissa hur trött han kommer att vara i em.

Solen strålar även denna dag o det är varmt o skönt ute. Så härligt!

Anders ska strax åka iväg till Schweiz o kommer hem på Tis kväll.

Själv ska jag bara ta det lugnt, sitta ute i solen o läsa.

I morgon efter att vi har lämnat Lukas på skolan så ska vi på frukost hos Veronica o Isak tillsammans med Anneli, Ludwig, Anna o Erik mysigt med frukost träffar o roligt för killarna.

Kramis Martinis

2009-09-20 @ 12:08:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0