Thanksgiving!

Idag är det helgdag här, så även Fredrik har varit ledig idag. Idag är alla hemma med sina nära och kära och äter kalkon och umgås. Förra året höll vi på att bli utan mat, då även restaurangerna är stängda, tills vi hittade Ruby Tuesday. I år blev vi som tur var hembjudna till Marilyn som sagt. Det var Marilyn och hennes man Ron, deras 2 döttrar med respektive och en liten 1-åring, samt deras son Ollie. Vi fick kalkon, broccoligratäng, en röra med sötpotatis äpplen och marshmallows bl.a., nästan som en dessert mm. Gott och kul att få vara med om en riktig amerikansk Thanksgiving middag. Efter maten spelade vi spel tillsammans och sen blev det dessert, pumpa paj och pecan paj, sött och gott!
Efter det kom alla reklamblad och tidningar fram och så gjordes det listor på vad som ska inhandlas imorgon då det är Black Friday. Årets största shoppingdag, då man gör de bästa fynden. Folk tältar utanför affärerna t.om, helt hysteriskt. Vissa affärer öppnar vid midnatt, andra redan kl 05,00, osv.
Vi ska tillbringa vår dag i ishallen imorron då Olle har 2 matcher. Men kanske hinner vi med en liten liten shoppingsväng, man vill ju inte missa nåt:)
Nu sitter Ida och Olle och spelar Monopol, Fredrik är bank. Filip skjutsade vi till Jackson, som bor i Arbor Greene, där han ska sova inatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0