Onsdag

Är precis hemkommen från kvällens hockeyträning. Filip får åka med Julian hem, så jag slapp stanna ytterligare 1h i hockeyhallen. Tomas och Ida är på shoppingtur och Freddan har precis åkt mot flygplatsen för att hämta upp Tobbe och Åsa som ska landa vid 21-tiden.
Idag har det varit helt underbart väder, friskare luft igen, skönt att slippa luftfuktigheten......Klarblå himmel, sol och 28 grader:)

Kommentarer
Postat av: jessica

hejsan, kolla in fannys blogg om min inredning.! :)

2009-11-05 @ 19:52:43
URL: http://www.herwhiteworld.blogspot.com
Postat av: Toja

Hej hej!

Vad skönt att ni haft underbart väder - det låter som här hemma - NOT! Vilket busväder - snö och regn HELA dagen. Vi åkte mot Stockholm vid tolvtiden och det var väldigt skönt att klara av den resan medan det var ljust (eller vad man ska kalla det). Det var snö i början men övergick sedan i hällregn.

Nu har vi installerat oss hos Anders som bjudit på jättegod middag med lite vin till. Nu ska jag sätta mig och titta på mammas pojkar o sedan ska jag försöka komma i säng lite skapligt. Imorgon ringer klockan vid 3,45 för avfart mot Måbypark och vidare till Arlanda. Men gud vad härligt det ska bli att lämna detta väder mot sol och ca 30 grader varmt. Det känns faktiskt lite overkligt. O det verkar inte som att Egypten har fattat att jag är på väg än, så väderleken ser ljus ut för kommande vecka, ha ha.

Kram på er alla.

2009-11-05 @ 19:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0