Måndag

Sovmorgon imorse, skönt! Skjutsade Filip till Brandon vid 11-tiden, ett gäng killar från highschool laget var där och så spelade de hockey en stund. Hämtade Olle och Casey vid 15-tiden och samtidigt kom Alba, Vendela och Alicia till Ida.
Vi blev många till middagen ikväll och då passade det bra med tacos. Nu har jag precis fått Olle och Casey i säng, och tjejerna har oxå kommit till sängs, men de ska nog se en film innan de somnar.
Filip är med Mikey och Julian och sover där inatt, vad skönt det är med lov!




Kommentarer
Postat av: Toja

Ja, låter härligt med lite lov. Imorgon är det studiedag här hemma så det blir en liten paus för ungarna. Själv ska jag nog jobba halvdag tror jag.

Idag ska Sara o jag in till Linköping till specialisttandläkare. Sara har blivit kallad dit då hennes tänder inte riktigt kommer som de ska o där de ska. Så vi får se vad de säger om det. Men vad passar väl bättre när man ändå ska till Linköping än att passa på att göra lite shoping samtidigt. Så jag ser fram emot en trevlig eftermiddag med Sara o förhoppningsvis får vi lite ärenden uträttade.

Kraaaaaaaam!

2009-11-24 @ 08:58:57
Postat av: V E N D E L A

men carina, har du sett vad ful jag är i håret på dessa bilder? nu tänker jag stämma dig för att du lägger ut bilder som jag inte tillåter att du lägger ut ! hehe :)

2009-11-26 @ 03:15:48
Postat av: Carina

Vendela, du är lika söt som alltid!

2009-11-26 @ 04:25:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0