Lördag

Började dagen med en hockeymatch i Brandon. Olles lag fick känna på hur det är att förlora, och det stort! Trots förlust, så blev det ytterligare en match till i Ellenton, men även den förlorade de med 2-4. Jämn och spännande match där motståndarna gjorde sista målet i tom bur. Nu slipper vi dock match imorgonbitt kl 08,00, så det känns ju inte helt fel:)
Annars har vi haft en lugn och härlig dag. Cookie, Vendelas hund, har varit här hos Ida hela dagen.
Nu har vi precis käkat middag och hela familjen är hemma ikväll! Det händer ju inte alltför ofta, så det är mysigt. Just nu är det Lightning på tv, och om vi känner oss pigga o vakna så kanske vi avslutar kvällen med monopol eller nåt annat spel.
Ha en mysig första advent imorgon!

Kommentarer
Postat av: Toja

Hej!

Nu har vi presis avnjutit första-advent-frukost o tänt det första ljuset. Mysigt. Nu ska vi åka in till Linköping. Först ska vi uträtta lite ärenden o sedan ska vi till Anna o Anders på förstaadventfika. Anna har köpt o inrett en ny lägenhet så det ska bli spännande att se hur det har blivit.

Vi gav oss på köket igår lite så där spontant, precis när adventstädningen var avklarad :). Men vi hade lite färg kvar sedan hallen så Mange gav sig på o målade en omgång. Så nu måste vi ju in o köpa mer färg så vi kan fortsätta.

Igår var jag på dansuppvisning, Sara o hennes vänner visade upp vad de gjort under hösten. Det var massor med dansgrupper som visade upp sina färdigheter - allt från fyraåringar upp till 18 år. De små är ju så söta - sådan glädje när de står där o hoppar o viftar med armarna. Saras grupp gjorde ett jättebra framförande o efteråt konstaterade Sara o Clara att de självklart skulle fortsätta nästa säsong, för då får de börja med streetdans.

Ha en riktigt härlig första advent - massor med kramar till er alla från oss alla!

2009-11-29 @ 11:36:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0