Valborgsmässoafton

Var hos Olle i skolan och hälsade på idag. De hade diktuppläsning för oss föräldrar och sen fikade vi.
Ikväll har vi varit hos Amy o Stefan på valborgsfest. Vi åt och drack gott, och de hade även en liten mysig brasa som vi grillade marshmallows på. Lyckades även få med oss Filip ikväll, vilket inte är så vanligt:) Klockan är strax 01,00 så nu känner jag hur trött jag är. Lyckades lägga in korten i fel ordning mot vad jag tänkt, men men.......

Kommentarer
Postat av: syster malin

Det va härliga kort!! Vi var i Skänninge igår o det va trevligt, vi åkte hem vid nio, då frös vi o orkade inte vänta på fyrverkerierna... Sen somnade vi i soffan till Rainman som gick på åttan. Imorse var det upp tidigt till musikkåren, nu ska jag städa o idag ska vi börja måla altan:)Efter det blir det kalas hos Sara o ikväll ska jag med Jonna, Camilla o Angelica till Malin!Ha det så bra, Kraam!

2009-05-01 @ 08:40:17
Postat av: Toja

Ja, det var härliga kort.

Vi hade en kall kväll i hembygdsgården - varför tror man alltid att man inte behöver ta på sig så varma kläder och så stor man där och fryser o huttrar. Och de enda som inte fryser är barnen som springer omkring och leker o har hur kul som helst. Föräldrarna ber om att få åka hem men barnen VILL INTE det. Och tur var väl det i och för sig för vem uppenbarade sig på scenen innan fyrverkerierna om inte vår egen stora mjölbyidol - Johan Palm. Han sjöng sin nya listetta Emma-Lee. Genast uppenbarade sig en massa skrikande brudar framme vid scen. Lycka! Framträdandet var väl sisodär kan man säga, men alla tjejer tyckte att det var sååååååå bra. Allt han gör är guld! Sedan blev det skivsignering och Sara o Elin Öster ställde sig med lyckliga, glittrande ögon i den långa kön. Sedan bad de även om en autograf på handen - så nu har vi problem med att den ju absolut inte får försvinna. OK?????

Idag ska vi ha lite förskottsfirande för Sara. Vi har gjort en tipspromenad med frågor om henne som vi ska snitsa i en bana och sedan blir det fika i det gröna. Och ikväll har Simme fotbollsmatch hemma mot Derby. Heja MAI! Derby är tydligen oslagbara???? Då har de inte mött grabbarna från Mjölby!!!! (hoppas jag inte får äta upp det nu:))

Soliga kramar till ALLA!

2009-05-01 @ 11:45:09
Postat av: syster malin

Vilken lycka för Sara!!!!:)

2009-05-01 @ 12:47:22
Postat av: Carina

Wow, va kul med Johan Palm för tjejerna! Hoppas ni hade en mysig förfest för Sara, och att Simme o dom vann....??? Hur gick det?

2009-05-02 @ 04:39:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0