Pride Awards, IKEA och hockeyträning

Var på skolan imorse kl 08,15 och såg när Olle fick ytterligare ett pris. Även denna gång i kategorin ESOL, den gruppen han gått i för att få extra hjälp med engelskan. Han har slutat där för nån månad sen, då de tyckte att han inte längre behövde särskild hjälp. Bra va?!
Efter det så åkte jag o Christina till Ikea, igen:) Var ju bara tvungna att kolla in den stora öppningsdagen! Butiken öppnade vid 09,00, vi kom dit runt 10,00 och då var parkeringen helt full. Vi fick åka till ett parkeringsgarage i närheten och därifrån gick det bussar nonstop fram o tillbaka hela dagen till Ikea. Väldigt smidigt faktiskt. Allt var väldigt välordnat måste jag säga, allt flöt på otroligt bra. Vi lyckades även komma med på nyheterna. Väldigt snabbt går det, men vi är med! Ni kan kolla in www.abcactionnews.com. Gå in under video och sen tittar ni under News, inslaget heter "Tampa´s Ikea store now open" (det är andra inslaget av de som handlar om ikea) Lite småkul trots att man knappt hinner synas nåt:)
Olle har tränat hockey i kväll och även Filip. Filip klarade tryouten som han gjorde för några veckor sen. Han är uttagen till Floridas lag och de ska spela en turnering i Boston i sommar mot andra delstater. Det kanske är typ som TV-pucken hemma...? Jättekul allafall, han är superglad!

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Carina - Jag har varit borta i 11 dagar sa du kan val namna att jag antligen kommer hem i morgon.

2009-05-07 @ 04:55:40
Postat av: Carina

Jamen visst ja, ÄNTLIGEN kommer du hem till oss!

Älskar dig!

2009-05-07 @ 05:30:47
Postat av: Marie

Grattis Filip!! Vad kul!

Fredrik, är det ingen som märker att du är borta så länge?? =) Ha ha!

Ha det bra!

Kramar

2009-05-07 @ 10:06:16
Postat av: Martina

Åååååh Vad kul, GRATTIS Filip. Vad det de som Anders var med o kollade på eller?

Och Grattis till era priser på skolan, Ni är sååååå duktiga.

Kramar

2009-05-07 @ 15:40:50
Postat av: Sophia

Hm, det kan bli svårt att få med er vissa barn hem sedan. Gud va kul för honom! Och vad kul för Fredrik att få komma hem.

2009-05-07 @ 19:03:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0