Måndag

Både Ida och Filip berättade att det var några som valt att stanna hemma idag från skolan, pga Swine Flu. Och då tror jag inte att de är sjuka, utan för att de förmodligen inte får gå för sina föräldrar...På den ena skolan som stängt, där var det en 11-årig kille som hade symptomen. På den andra skolan var det en 15-årig tjej, vars äldre syskon hade det, och den tredje skolan stängde pga att de delar cafeteria med skola nr 2......JAG tycker att det är lite väl överdrivet, och det tyckte fler med mig när vi diskuterade saken i ishallen ikväll. En mamma berättade att hon tagit med sina 2 söner, som var hemma för deras skola var stängd, till gymmet. Där hade de tittat på dom som om de hade pesten och minsann tyckt att de borde hålla sig hemma.....! Herregud, de är ju inte ens sjuka! Och är man själv så rädd, så borde man ju verkligen inte vistas ute bland folk!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Jag tycker det hela är överdrivet men jag kanske inte har fattat?!?! Hela 100 personer har dött, oj, oj. Lika många människor som dör av malaria varje dag sägs det. Nåja, vi kan väl hoppas på billigt griskött i alla fall :-).

2009-05-05 @ 07:20:18
Postat av: Toja

Jo, man önskar ju att allt detta är väldigt överdrivet. Jag har valt att förtränga och inte lyssna så mycket på nyheterna - på så sätt tror jag att det ska försvinna. Och det verkar ju lite som det funkar - för det ligger ju inte överst på nyheterna nu och det måste ju innebära att mänskligheten ska få leva lite till, och kanske även svinen.....:).

2009-05-05 @ 09:44:39
Postat av: Martina

Jag har nog inte heller fattat, hade ingen aning om att 100 personer har dött. Men jag håller med dig Carina om man nu är så rädd borde man själv inte gå ut.

Idag har jag ringt Aktiverum ang. mina naglar de använder inte akryl utan gele!! vad gör man nu ?? byter ut kanske, hon som håller på med naglar börjar kl.14.00 idag och ska ringa mig då. Nästa gång jag ringer dit så är det förhoppningsvis en gym tid jag bokar. Annars blir det lugnt här idag,det regnar ute så jag ska röja lite o läsa min bok som är sååååå bra. En helt annan historia av Håkan Nesser. Kl.13.00 ska jag på utvecklingssamtal ang. Wille Wonka.

Ha en bra dag o sprita er ifrån topp till tå.

Puss o kram

2009-05-05 @ 10:00:49
Postat av: Klara

Står och kollar på din käre far och ser att han gör ett suveränt jobb. Nu är vi i gång, ohoooo vilket jobb som väntar!Eller Tjohoooopooo om man citerar en fru från h-borg.

Ja, Martina det här med naglarna, de sitter som berg och doppa fingrarna i aceton är inget at rekomendera(svider). Hm...får åter komma om hur jag ska få bort dem!

Kramar från Klara

2009-05-05 @ 17:45:41
Postat av: Carina

Ojojoj va spännande Klara! Väntar med spänning på att höra hur det går......

Hälsa pappa!

Kram

2009-05-05 @ 18:05:49
Postat av: Martina

Clara jag skrev just på din fb ang. naglarna och nu har jag ju fått mitt svar. Själv ska jag fixa mina på Tors. Lycka till med Pooooool bygget det kommer att bli såååååå härligt. TJOHO

Carina jag hade gärna ätit lunch med dig idag såg super gott ut.

Kram kram

2009-05-05 @ 21:48:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0