Kräftskiva och hockey

Idag har Ida och jag varit på kräftskiva. Den började redan kl 14, så Freddan o killarna missade den, för de var i Brandon på hockey. Olles lag förlorade med 3-7, Olle gjorde 2 av målen, så han var rätt nöjd ändå. Filip hade match med highschool laget och de vann med 4-3, Fille gjorde 2 assist.
Vi blev bjudna till kräftskivan utav en tjej som jag träffade på smyckes partyt hos Shiraz i höstas. Kim som hon heter, mindes att jag kom från Sverige. Nu har det flytttat in ett par på deras gata, där mannen är från Sverige! Då tyckte hon att vi borde träffas:) Dessvärre dök han inte upp, innan vi hann att åka hem, så det var ju synd. Kim o hennes familj har bott i Louisiana där man äter mycket kräftor. De hade ingen aning om att vi äter kräftor i Sverige. Allafall, de hade beställt kräftorna därifrån, så imorse fick de leverans till dörren, levandes och färska! Vi fick se på när de kokade kräftorna på terrassen. Sen hälldes de ut på borden och så var det bara att frossa! Även kokt potatis och majskolvar hällde de ut över kräftorna. De kokar kräftorna i nån slags pepparblandning, så de var kryddstarka och goda, annorlunda!
Det som är så härligt när man går på fest här, är att allt är så väldigt lättsamt och enkelt. Det är shorts o linne/t-shirt o flip-flop, man bjuder kända och okända, alla är välkomna, härligt!
Nu är klockan 21,00 det är 28 grader varmt och Fredrik o jag sitter ute med ett glas vin. Ida sover hos Grace inatt, Fille är med Mikey och nån mer, och Olle kollar på tv. Imorgon är det Mors Dag här, men innan vi kan fira mig så ska Fredrik och Filip åka till Clearwater på hockey match med JR Bulls laget redan kl 05,00!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0