Fredag

Idag var det Filips tur att få ta emot ett pris! Men till hans skola var jag INTE välkommen, (av Filip) FÖR pinsamt. Inga föräldrar skulle vara där enligt Filip, men så var det ju givetvis inte......."Ja ja, men det visste ju inte jag", sa han efteråt......Tonåringar!
På hans diplom så står det "Outstanding Citizen for Alligators". Åttorna är indelade i olika arbetslag, och en tjej och en kille i varje arbetslag fick ett sådant pris! Bra jobbat Fille!
Nu är klockan strax 22.30 det är 23 grader varmt ute. Vi har precis spelat plump och skip-bo. Olle vann i båda kortspelen! Filip har Sean här, så de var inte med. Olle har tränat hockey tidigare ikväll, och på vägen hem hämtade de mat på Macaroni Grill. Fredrik är helt förkrossad. De har slutat att servera Marsala Chicken Ravioli! Alla gånger vi har ätit middag där, så är det just den maträtten Freddan beställt.......så ikväll fick det bli lasagne för hans del.....besviken är han!

Kommentarer
Postat av: Toja

Ha ha - det är nog kocken som jävlas lite och ska testa vad Freddan gör nu när rätten är borta från menyn. Högt spel - byter han krog eller hittar han en ny favoriträtt??? Fortsättning följer...........

2009-05-09 @ 09:57:09
Postat av: Marie

Fredrik! Tror det är nåt på gång emot dig.... Först detta att ingen hemma märker att du varit borta i 12 dagar, och nu verkar ju Macaroni också vara inblandade.... Skumt tycker jag! Vad blir det härnäst tro?!?

2009-05-09 @ 12:14:45
Postat av: Sophia

Hahahahaha, det låter onekligen skumt!

2009-05-09 @ 20:06:26
Postat av: Sophia

Hahahahaha, verkar onekligen skumt detta!

2009-05-09 @ 20:17:20
Postat av: Anonym

Hoppsan, det första gick visst in ...

2009-05-09 @ 20:18:01
Postat av: Nina o Martina

Idag har Nina fått stått ut med min skånska dialekt tillsammans med Elin. Värre än när Ida o Elin var igång tyckte hon, stackarn. Vi åkte till Väla en stund sen vidare till stranden o mötte upp våra män o barn som satt o drack öl o cola. Åkte hem o grillade, Nina gjorde en supergod efterätt, rabarberpaj MUMS. Nu sover alla utom vi tjejer o det är en blandning av snarkningar o fotboll som vi har som bakrundsmusik. Annars har vi spelat Tayler Swift hela kvällen. Hon är såååå bra.

Pussar o kramar ifrån oss alla till er alla.

2009-05-09 @ 23:42:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0