Ibland är livet bra härligt!

Direkt Freddan kom hem från jobbet så tog vi en runda runt sjön. Helt underbar kväll. Tänk er doften av nyklippt gräs. Båtar som glider fram på sjön, grilldoft. Så går man i shorts och linne, solen skiner och det är över 25 grader och klockan är över 18, ja då känner man sig rätt så nöjd med tillvaron:) Nästa vecka på torsdag så kommer Henke o Klara, Alma o Maja och då blir man oxå glad! Och inte nog med det! Nu har äntligen fam Wennerberg bokat in sig oxå , så den 7/4 kommer de! Mycket kul att se fram emot, tjoho! Filips tryout gick bra! Han ska nu spela med JR Bulls Midget U16. Plus att han spelar med highschool laget, Wharton Wild Cats. Han börjar highschool i höst, men har redan börjat träna med dom. Imorgon kl 9,30 så kör jag mitt 3:e pass med min P.T , och så har ytterligare en vecka passerat.......

Kommentarer
Postat av: syster malin

Äntligen fredag!! Va kul att Fille kom med i laget:)Här blir det lugnt i helgen, kalas i morron om alla är friska, o simskola på söndag. Ha en trevlig helg allihopa!! Kraam!

2009-03-20 @ 05:41:37
Postat av: Leonora - The Magic Memories

Godmorgon :)

allt väl?

2009-03-20 @ 05:50:08
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Jennie

Hej!

Åh, vad härligt det låter med sommar, sommar sommar! Den känslan är inte här riktigt än så att säga...Men nu vaknar man alla fall av att det är ljust på morgonen, alltid nåt!

Vad duktigt av Fille att han kom med i laget, säg till att han kommer ihåg "taxichaffisen" i sina tacktal ;0)

För min del är det jobb i helgen, sen kanske det kan bli lite tid för shopping på söndag. Tänkte ta och kolla in Täby centrum.

Ha en jättebra helg!

Kram, kram

2009-03-20 @ 08:46:28
Postat av: Toja

Åh vilken härlig och målande bild av sommaren. vi får trösta oss med vårkänslor här - inte så dumt det heller. Alltid kul att se de första små vårtecknen och man vet att nu kan det bara bli bättre och bättre - och efter våååååren kommer sommaren och förhoppningarna om en lång och varm sådan ligger fortfarande oförstört i sinnet.

Bra jobbat Fille - när du kommer tillbaka till Sverige kan du kanske hoppa in i LHC-försvaret och stärka upp det lite :).

Kram på er alla

2009-03-20 @ 11:23:55
Postat av: klara

I dag jobbas det igen , Maja inte lycklig över att vara på dagis men hon är pigg nu. Så nu är hela fam pigga igen! Så skönt att det är så varma kvällar, hoppas att det håller i sig!

Kram

2009-03-20 @ 12:43:48
Postat av: Tommy

Grattis Fille. Tyvärr Toja så tror jag inte att Fredrik tillåter Filip att spela i LHC... Men Leksand kanske?

2009-03-21 @ 11:13:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0