Olles kalas

Olle och Freddan stack i väg på match imorse, och den slutade oavgjort 2-2. Grace, Ida och jag förberedde för kalaset som började kl 14,00. Vi fyllde cirka 150 vattenballonger, som vi sen använde till en lek. De var indelade i 2 lag, och så skulle de kasta ballongerna i hinkar som stod på andra sidan poolen. Inte helt lätt att pricka.....
Vi grillade korv, och senare blev det glasstårta och fika. De hade jättekul! Det var både kompisar från klassen och ett par från hockeylaget. Kalaset avlsutades med skattjakt.
Alla föräldrar stannade kvar under kalaset, vilket de nog inte tänkt från början, men vi hade så trevligt:) Derek, som spelar i Olles hockeylag och hans familj stannade även kvar o käkade middag med oss ikväll, och såg 5:e matchen i Stanley Cup finalen. (som Detroit vann lätt med 5-0) Filip spelade oxå match med sitt high school lag och de vann med 5-1.
Nu är allt undanröjt och det är dags att sova. Imorgon är det dags för hockey igen, Olle spelar 2 matcher med start redan klockan 09,15.

Kommentarer
Postat av: Nina

Vilket härligt kalas Olle!!!

Lycka till på dina matcher idag, du måste vara lite trött efter allt kalasande igår!?

Idag tittar solen fram igen, så det blir kanske lite utomhus aktiviteter för oss...klippa gräset och rensa ogräs m.m.

(Vi får göra ett nytt försök i dag Carina)

Kram så länge

2009-06-07 @ 08:01:46
Postat av: syster malin

Åh, va kul Olle! Det där kalaset hade jag velat vara med på!:) Lycka till med matcherna idag med:) O Fille, va bra att ni vann:) Vi hade jättetrevligt igår, vi fick så MYCKET mat!!! Jättegoda bosniska maträtter blandat med "vanlig" mat. Värsta buffén:)Ja, förhoppningsvis håller vädret i sig så vi kan va ute idag, vi ska hälsa på fam Jarl idag o snuffa på bebisen:) Kraam!

2009-06-07 @ 08:45:23
Postat av: Toja

Det kallar jag party! Ser ut att ha varit en toppendag. Själva tillbringade vi lördagen med att först titta på Simme som spelade match hemma mot Motala if. Det blev seger med 4-1, efter 0-0 i halvlek. Mjölby spelade super och Simme såg till att klämma till med både en assist och ett mål.

Kvällen tillbringade vi hemma hos Jenny o Nicke och kvällen gick i blågult. Vi hade alla klätt oss i våra Sverigetröjor kvällen till ära men vad hade vi för det - INGENTING. Vad gjorde Sverige av de 94 minuter de hade på sig att klämma in lite mål - INGENTING. Vad tycker vi om det - ILLA!

Men trevligt hade vi, och gott åt vi! Idag blir det en softdag - då alla (utom Mange då förstås) faktist har ett ledigt schema. När hände det senast? Nice!

Kram på er alla!



2009-06-07 @ 11:18:39
Postat av: Martina

Kul kalas jag håller med Malin vi hade gärna varit med på poolpartyt o alla godsaker. Vi var hemma hos oss, Dragana, Brane, Luka o Alex kom o vi grillade o kollade på matchen men som Toja skrev vad hade man för det NADA Anders var den enda med Sverige tröja o den åkte snabbt av när matchen var slut. Men vi hade trevligt ändå.

Grattis till vinsten Fille o Olle lycka till med eran match idag.

Jag håller just nu på med att bearbeta Anders att ta en tripp till IKEA..... Han vill bara fixa lite här hemma först, ok säger jag då men låt det gå fort för jag är FÄRDIG.

Ha en härlig dag. Puss o Kram

2009-06-07 @ 11:33:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0