Midsommardagen

Ulrika o jag kom iväg på promenad i morse. Det var supervarmt redan vid 8,30. Freddan åkte iväg med Olle på match och Filip E var såklart med o hejade. Det blev vinst med 3-2.
Fam Anderberg kom lagom till lunch, och vi åt massor med sill och potatis, och de hade med sig Svenska Nubbar! Fredrik hade gjort ett tappert försök att hitta snaps, men utan framgång, så lyckan var gjord:)
Sen var det dags för Fille att spelaihighschool match , så killlarna åkte iväg på det. Det blev tyvärr storförlust med 7-0!
Till middag blev det grill och potatisgratäng, men ungdomarna nöjde sig inte med det, utan beställde även homedelivery från Pizza Hut.
Nu är klockan massor, dags att sova. Vi har haft en supermysig "midsommarafton":)

Kommentarer
Postat av: syster malin

Vilken tur att ni fick snaps!:) Det blev det ingen för oss igår, vi slappa hela dan, Martin o Ivar fick upp poolen, så nu hoppas vi på värmen så den värms upp lite så vi kan bada:) Cissi o Peder var här o grilla o vi gäspade hela kvällen allihopa... Vaknade till solen imorse igen så idag blir det lite trädgårdsarbete o lite förberedelser till Hilmas födelsedag:) Ha det så bra, kanske kan få till en skype snart:) Kraam!

2009-06-21 @ 09:55:29
Postat av: Martina

Härligt att ni fick ha era vänner hos er på Midsommardagen och att ni hade det bra tillsammans. Jag tycker att det kändes lite konstigt att inte fira tillsammans med er, men inget är sig likt längre o huvudsaken är att vi trivs o mår bra o det gör vi ju allihopa som tur är. Vem vet vad man gör nästa midsommar??? hahahahaha

Nu ska jag lägga mig i en solstol o läsa min bok som är sååååå bra tusen strålande solar ( ska försöka läsa ut den så Jenny kan ta med sig den till dig) Ha en härlig dag. Puss o kram o jag ser fram emot en skype

2009-06-21 @ 11:33:07
Postat av: Nina & Tommy

Det låter som ni hade ett riktigt midsommarfirande med nubbe & sill!!

Vi hade en jätte mysig & rolig "afton" även om det fattades något när både ni o Fam. Wennerberg inte kunde vara med. Men det får vi ta igen en annan gång.

Vi sitter ute på altanen och njuter "äntligen" av en härlig sommarkväll & ska strax äta lite grillat.

Många goa kramar till Er!



2009-06-21 @ 20:19:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0