Midsommarafton

Annorlunda firande idag, det vill säga , inget firande alls;) Ingen snaps, ingen sill, inga små grodor........Äntligen en morgon utan en tid att passa. Åt frukost och sen åkte jag iväg och fixade mina naglar. Hem och käkade lunch och sen åkte vi tjejer iväg på en liten shopping sväng. Det är många affärer man måste hinna med:)
Fredrik hann med flyget från Los Angeles, och landade här i Tampa vid 16-tiden. Åkte direkt till ishallen och mötte upp mig och Filip E och Olle som var laddad för match. Det blev vinst med 3-2, jämnt och spännande! Olle gjorde 2 mål.
Nu har vi precis kommit hem från middag från Maccaroni Grill, mätta och nöjda. Imorgon laddar vi för midsommar fest, då kommer fam Anderberg hit, och Fredric fyller 15 år!
Olle har match imorgonbitti kl 09,30...........

Kommentarer
Postat av: Toja

Hej hej!

Ja - så var midsommarafton förbi här....

Vi har firat på Unön - vårt lantställe. Och det är nästan komiskt med väder och vind. Snacka om att kunna hålla på exakta traditioner. Det var en klooning av förra årets väder. Först sol, riktigt fint väder. Vi dukade dock inomhus i år för att vara på den säkra sidan och pga blåsten. Visade sig vara ett bra val för det kom några droppar som det sig bör. Sedan var det sol och fint när vi gick bort mot midsommarfirandet. Några danser hanns med innan solen försvann och hela himlen öppnade sig. Hällregn och folk flydde mot skydd och gav sedan upp och gick hem till sina stugor igen. Väl tillbaka så slutar det regna och solen tittar fram igen. Sedan blev det kaffe och jordgubbstårta och efter det femkamp. Kvällen avslutades med grillning och ett nytt spel som Anna och Anders hade med sig som handlade om mat, dryck, vett och etikett - många och långa diskussioner blev det :). Men det blev trots allt ett bra midsommarväder i det stora hela. Nu har det regnat lite på förmiddagen men sedan tittar solen fram emellanåt. Alla är nu ute och går en promenad men klumpiga jag som stukade foten rejält i min flykt från regnet sitter här snällt med tejpad fot i högläge. Är man klumpig så är man, hi hi.

Kram på er alla och ha det så bra på ert midsommarfirande idag.

2009-06-20 @ 10:55:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0