Lördag

Idag har fam Anderberg varit hos oss! Olle började med match imorse, det blev vinst med 3-2. Senare på eftermiddagen spelade Filip med sitt highschoollag och det blev förlust med 3-2. Vi har ätit och druckit gott hela dagen, och nu har fam Anderberg åkt till sitt hus. Deras flyg lyfter från Tampa vid 11-tiden imorgon.

Kommentarer
Postat av: syster malin

Gomorron:) Uppe tidigt idag med, det är ju så underbart väder ute!!!!!! Idag ska vi fira Hilma så nu ska jag förbereda fikat så det är klart. Igår var det barnkalas o det blev jättelyckat, dom badade, hoppade studsmatta, käka korv, glass o godis, så det var full uppassning i två timmar,jättekul! Sen fick vi eftermidda´n helt själva Martin o jag när barnen lekte med kompisar, så vi låg o solade, läste o sov lite..:) Jätteskönt! Vid sex kom Nina o Thornie, Leila o Mirza o Cissi o Peder o vi satt ute o åt, som en utomlandskväll, solen brände vid sju, HELT UNDERBART!!!!!! Sen blev det önskelåtar på datorn som vanligt o sen i säng vid två. Får se om vi får till en skype senare, kraam!

2009-06-28 @ 08:23:57
Postat av: Sophia

God förmiddag! Har semester 1 vecka och vi har drajit till skogs. Närmare bestämt till Västanvik och mamma. Vi stannar nog här hela veckan eftersom det är UNDERBART VÄDER. Poolen är plats men endast 12 grader just nu så vi får se om den hinner värmas upp innan det är dags att återvända till stan igen. Har hunnit med en promenad, lite avlusning av katturslingarna. Inget står på programmet idag men Johan har önskat att få åka till Örebro (?!) på semestern så dit får vi väl ta oss någon dag :-). Fortsatt ha det gött så hörs vi. Puss

2009-06-28 @ 10:56:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0