Tack som Faan!

Jaha, då var det helt plötsligt våran tur att packa o åka hem...till kylan..har jag hört..kallt, det var länge sen, här har det bara varit varmt:) Gud va varmt det har varit o skönt o underbart! Hela resan inramas av Zac Brown Band och deras "Chicken Fried" som vi introducerades till första kvällen vi kom, o Carina skaka rumpa o diggade i takt precis i likhet med Robert Gustavsson ( ja, nu kommer jag inte ihåg vilken låt det va som förde Martins tankar direkt till Robert bara av o titta på Carina) men jäklar vilket dans ess:) Vi tog alla till oss den, olika fort, men herrejäklar vilken bra låt; "..and a little bit of chicken fried, cold beer on a friday night, a pair of jeans that fit just right and the radio goes..." ja, ni förstår ju själva med den texten..:) Jonas beställde till o med skivan så fort han kom hem! Ja, jag beundrar ändå min syster med familj som glatt (?) släpper in alla vänner o familj att totalt bombardera deras hem med resväskor, kläder överallt, tvätt, drickaspill på stolar, uppvärmning av pool (Jonas tar räkningen), länsning av kyl o frys..osv...vilken jävla tur att det inte var hemma hos mig..(o det är inte för att huset är för litet) men jag skulle nog bli galen, (så Carina jag förstår om vi inte får komma tillbaka), fast det gör vi ändå!:) Nu när jag sitter o tänker på vad vi gjort så tänker jag mest på SHOPPINGEN, herrejävlar vad vi har shoppat allihopa:)) Wiregrass, Ellenton, Brandon, tillbaks till Wiregrass, tillbaks till Ellenton, tillbaks till Brandon...Walmart, Target, Ross,Marshall, tillbaks till... förstår ni? Men vi har ju även varit på den helt underbara beachen i Clearwater några vändor, och när delar av oss åkte hem till Sverige, så åkte ju vi (Schedins) till Miami i två dagar o där badade vi på dagarna och strosade på kvällarna och partajade på nätterna...eller dom andra på hotellet, men vi bodde så nära lobbyn där hålligånget var så vid halv fem blev det tyst till slut...men jag klagar inte...:) Trots att många av oss varit sjuka under tiden så har det funkat jättebra, bauta hus med många rum att krypa undan i. Så när 17 personer blev 19 vid nyår då två av Filles kompisar anlände till truppen gick det jättebra det med, jättegoa killar som var ett uppskattat besök av familjen Åkermark, märktes!! Nu är klockan sen så jag ska försöka sova lite innan det är dags att gå upp igen för o börja den djävuls långa resan hem...planet går vid elva o sen är vi hemma fredag morron halv åtta ca tror jag.. som sagt:TACK SOM FAAN!!!!

Kommentarer
Postat av: Tommy

Grattis Freddan!

Från en som kommer ihåg sina kompisars födelsedagar utan fruns hjälp...

Njut för nu är det bara ett år kvar till du uppnår mogen ålder!

Ha en riktigt bra dag, så kan vi väl höras senare idag på skypen.

Hälsa familjen // Kram från Tommy, Nina, Ralle & Elin

2009-01-08 @ 09:28:34
Postat av: Lotta

Vilken hejare du är på att skriva Malin!!Det va både rolig och känslosam läsning nu på morgonen..Ja nu är det dags att åka tillbaka till kylan..Vilken skillnad det blir i huset, från 19 personer till de 5 som familjen Åkermark består av.Får hoppas att det inte blir allt för tyst efter er alla./Kramar Lotta

2009-01-08 @ 09:42:17
Postat av: Marie

God middag (morgon!)!

Grattis Fredrik, hoppas du får en bra (lugn!)dag. Nu idag när alla lämnar huset måste det ju bli tyst o lugnt o skönt! Tänk er ikväll när ni bara kan sitta o njuta framför tv:n i total tystnad. För hur kul det än är med en massa folk, både släkt o vänner, så måste det ju ändå vara ganska gött när det stillar sig lite emellanåt. Och det dröjer ju inte så länge innan ni får besök igen! (Vi kommer med resväskan nån dag snart, Nina!) Iallafall så instämmer jag helt med Malin, förutom det där med pool-räkningen, det måste blivit nån miss där? =) Chicken Fried spelas flitigt här hemma, även från barnens rum, o Jonas väntar otåligt på skivan. Ha en bra resa hem både Schedinarna och Fredrik o Rikard! Hemma är det idag grått, snöar lite och blåser mycket (här blåser det ju jämt). Så det blir underbart väder att komma hem till! Kramar till er alla!

2009-01-08 @ 12:50:27
Postat av: Toja

Stort grattis till dig Fredrik idag på din stora dag - sjusjuårsdagen! Eller?

Grattiskramar från Toja, Mange, Simon och Sara

2009-01-08 @ 16:20:53
Postat av: Henke

Grattis brorsan! Passa på att njuta det här sista året, för efter nästa år (40) kommer dom gråa strån som bara varit några få sprida sig på rekordtid.Det ska bli kul att följa det här på bloggen.PS vårt plan går om 77 dar 13 timmar 35 minuter.Så smörj och massera dina örsnibbar så vi kan ta igen julen,fan vad du ska få, jag längtar redan.

2009-01-08 @ 18:44:19
Postat av: jessica!

grattis grattis!! hoppas att du fick en bra födelsedag Fredrik!!

Ja själv är ju bara 38 år en så länge! hm å det känns ju rätt bra,eller hur carina haha.

Ha det bra kramar jessica carlswärd + resten.

2009-01-09 @ 00:26:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0