Sovmorgon

Här är klockan 11,30 just nu. Har försökt få upp killarna ett tag nu, och faktiskt så sitter de vid frukosbordet, äntligen! Men de behövde sova ut ordentligt. Nu ska vi packa ihop badväskorna och åka till Clearwater Beach, solen skiner och det är underbart väder.
Har hunnit med att prata med Mamma i telefon och Marie o gänget via skype, och hemresan hade gått jättebra. Dock utan nån vidare sömn.......Sen var det lite kontrast att kliva ut i minusgrader och snö igen, kallt!!!
Ikväll ska det bli NHL-match för killarna. Ida och jag och kanske hennes kompis Grace ska gå på bio istället.

Kommentarer
Postat av: Marei

Hej! Ja då var man hemma igen. Klev av planet på ett snöigt Arlanda, kändes sådär. Bilarna var helt igenisade och tog ett tag att få igång. Lite problem att få in alla resväskor, då vi hade en extra med hem, pga allt vi handlat, men det gick. Sen iväg, o då börjar det snöa ännu mer, så 80 km i timmen mellan Södertälje o Norrköping... inte så kul, men värst för Jonas o pappa som körde, vi andra sov...=) När vi kom hem var det bara att packa upp o börja tvätta, sen ner o handla lite mat, sen kom Lotta med familj o fikade, sen somnade Hugo, sen Jonas o sen jag, sen pizza, då vaknade Hugo (efter 3 timmar), sen somnade jag igen, Hugo var pigg o ville leka, försökte kolla på Körslaget vem åkte ut?, äntligen somnade Hugo igen o Jonas o jag, o nu har jag precis släckt ner överallt o ska försöka sova (IGEN) Jonas får nog ligga kvar i soffan.... Sov gott!

Kramar

2009-01-03 @ 23:12:15
Postat av: Marie

Postat av Marie ska det ju va!

2009-01-03 @ 23:13:43
Postat av: alexandra

ja flygresan gick bra, men segt! och det gick inte att sova så värst bra.



och nu vill vi bara tillbaka!

2009-01-03 @ 23:39:11
Postat av: Bo Nilsson

God fortsättning till alla som läser det här



HOCKEY SOM STÖRST



SMÅ TRE-kronorna -- Slovakien 5 - 3



Final på gång mot Kanada Eller Ryssland

2009-01-04 @ 00:20:37
Postat av: syster malin

Heej, va skönt o höra att det gick bra hem!! Usch, jag längtar inte efter hemresan... Vi har haft det underbart i Miami, vi bodde mitt i smeten på South Beach så vi hade nära till beachen, som var helt fantastisk! Däremot så skulle vi ju ha behövt vagn till barnen som bara gnällde över hur jobbigt det var att gå, så det blev mycket bärande på ryggen o axlarna, dom ville bara gå tillbaka till hotellet o titta på tv:n...yohoo vi är i Miami..ha ha...Hotellet vi bodde på var litet o fint, det kändes som om vi bodde i lobbyn, för därifrån till vårt rum var det inte långt o festen utanför varade till fyra på morgonen... barnen sov i alla fall..., nästa gång får det bli utan barn så vi kan njuta lite mer av kvällarna o va med på partyt..:) Kraam!

2009-01-05 @ 03:25:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0