Söndag

Idag har vi spelat basket, minipingis och promenerat runt Cory Lake. Senare på eftermiddagen blev det bio, Paul Blart Mall Cop. Perfekt familjefilm! Imorgon är barnen lediga från skolan då det är Martin Luther King Day. Idag har Sigge flyttat till Skänninge! Hugo har lovat att ta hand om honom nu, och att INTE dra honom i svansen. Känns så bra att det löste sig tillslut, tack så mycket! Och tusen tack till fam Almén för att Sigge har fått bo hos er fram tills nu!

Kommentarer
Postat av: Marie

God morgon! Första natten med Sigge gick ganska bra. Han somnade borta hos Alexandra o Rebecca helt utslagen på mattan. Vid 3-tiden vaknade jag av att han var inne på toa, sen var han kel-sugen! Kom in till oss, upp i sängen o sen körde han igång tröskverket o körde med huvudet mot alla oss tre som låg där... för att inte Hugo skulle vakna så försökte jag ta ner honom på golvet, men icke, han hade bestämt sig! Upp igen o kelade som attan... så jag fick gå upp o sätta mig i soffan en stund. Gick ut i köket och Sigge efter, han började äta lite så då passade jag på o lägga mig, o då stängde jag dörren efter mig. Skulle inte tro det! Sigge ställde sig utanför o jamade o jamade. Då gick Jonas upp o in i Hugos rum, så han o Sigge sov där. Så lite vakna första natten, men det ska väl ordna till sig när han bott in sig. Nu ligger han i soffan med Hugo bredvid sig o kollar på "Blixten". Han har också "Mugge Pigg" där som han får låna av Hugo. Hörs ikväll! Ha det bra. Kram

2009-01-19 @ 09:12:13
Postat av: Toja

Tack Marie för att du påminde mig om varför inte vi har husdjur :). Men söt är han ju!

2009-01-19 @ 13:08:00
Postat av: Fredrik

Hoppas Ni fick lite somn i alla fall.

Jag tycker att Hugo kan sova i sin egen sang sa att Sigge kan vara dar han vill pa natten.

2009-01-19 @ 17:14:26
Postat av: syster malin

Jag håller med Fredrik...:)Vad skönt att det löste sig till slut, du är en riktig storasyster Marie som hjälper din lillasyster! Jag hänger även på Tojas inlägg:)Carina; precis när jag skulle skypa med dig så var du offline, testar imorron igen. Kraam.

2009-01-19 @ 20:28:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0