Malin o Hilma packar


Kommentarer
Postat av: Lotta

Hello..Det ser bra ut Malin, undrar om du oxå får låna en resväska för all shopping, som vissa har gjort..Jag är så nöjd över min rosa påse ifrån Victoria secret och med dess innehåll,för här luktar det inte annat än Love spell!!Ha det bra och fortsätt shoppa..Kramar Lotta

2009-01-06 @ 10:32:28
Postat av: Anita

Hej på er Malin kan du kolla i rummet som Fanny å Alex hade, fanny tror hon glömde en laddare till sin tele och ett kort på henne å alex, men inte hela värden om den inte finns.

2009-01-06 @ 18:15:16
Postat av: Marie

Halloj! I fredags morse hade jag kunnat betala för ett par dar till, men nu när jag ser hur du kämpar med packning, o vet hur låååångt ni har hem, så känns det ganska bra att vara hemma igen. Hoppas ni får plats med allt ni handlat! Vi har kollat på nätet o hittat alla våra favorit-affärer, och man KAN handla hemifrån på samtliga! Toja, vi måste träffas en kväll o handla lite, så delar vi på frakt o tull! Lotta är också på!Imorgon börjar allvaret igen, ska upp kl 6, det blir nog svårt med tanke på att vi sovit till 12 alla dar sen vi kom hem! Men då har vi ju inte kunnat sova på nätterna... Blir nog värst för Hugo. Ha det gött allihop!

/Kramar

2009-01-06 @ 20:56:54
Postat av: Toja

Hej Marie!

Ja, jag har förstått att jag har mött min överkvinna när det gäller shopping. Du slog visst mig med hästlängder enligt din syster :). Men låter toppen att du fortfarande har ett shoppingsug kvar och jag kommer gärna och shoppar loss med dig och Lotta!

KRAM

2009-01-06 @ 21:44:52
Postat av: Carina

Hej Anita & Fanny!

Fotot har vi hittat och även laddare, ska se till att Malin packar ner det!





2009-01-07 @ 03:06:22
Postat av: syster malin

Vänta på mig innan ni shoppar, jag vill oxå va med!!!!:) Ja, idag är det som sagt min tur o packa ordentligt, usch! Vi ska göra sista shoppingrundan idag o då åker vi till Brandon. Väskorna är nog inget problem för oss eftersom vi hade två tomma när vi kom, vi planerade ju innan vi åkte..:) Det är perfekt packväder idag, molnigt, men jag hoppas vi får se solen igen innan vi åker. Anita- kortet o laddaren är nerpackade. Ja, Lotta här luktar det oxå Love Spell-skitgott!! Kram

2009-01-07 @ 14:03:40
Postat av: farmor Britt-Marie

Hej på er alla!

Ja, nu drar det ju ihop sig till hemfärd. Jag har dålig koll på när ni ska åka och när ni kommer hem. Vore bra med lite data.

Ska bli kul att kolla väskorna när ni kommer hem.

Ha en bra hemfärd.

Kram

2009-01-07 @ 14:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0