Tisdag

Nu har fam Andersson precis begett sig mot stranden i Clearwater. Innan de åkte så spelade vi bowling på Wii. Nina o jag vann första omgången, sen vann Rasmus 2 gånger. Tommy var oxå med, men det gick väl sisådär.....men vi har lovat att han ska få fler chanser. Ikväll ska vi åka till en sportbar, Lee Roy Selmon, och äta och titta på Lightning. Just nu ska jag nog hälla upp lite ostbågar, lägga mig i sängen o titta på Greys och Desperate Housewives......

Kommentarer
Postat av: Brittis och Chrille

Läser om hur trevligt ni har det ihop med fam Andersson. Tommy har visat Chrille din blogg. Nu sänder vi varma hälsningar till er alla, men det är snö och kallt här hemma i Boxholm. NJUT av värmen!

/Brittis o Chrille

2009-02-10 @ 16:55:08
Postat av: Lotta

Jaha ja vad hade Tommy att skylla på den här gången då...hmm han brukar ju alltid komma på något.

Låter verkligen skönt för er att åka till stranden,sola och bada... medan vi andra får stå ut med snö,skidor och pulka och minus grader.

Ha det bra. /Lotta

2009-02-10 @ 19:07:52
Postat av: Carina

Jo Lotta, det var revbenen som gjorde att han misslyckades, enligt han själv då förstås......jaja vi får väl se hur det går nästa gång:)......

2009-02-11 @ 03:38:47
Postat av: Carina

Hej Brittis o Chrille!

Kul att ni läser min blogg!

2009-02-11 @ 03:40:21
Postat av: Nina

Jaaaa, vi njuter verkligen av värmen och semestern hos våra vänner...

Vi har idag haft en skön dag på stranden, ätit en smarrig middag och nu sitter vi och tittar på TV, Lightning förlorade.

Eller föresten alla är visst inte vakna längre, någon snarkar....

Kram

2009-02-11 @ 04:08:21
Postat av: Sylvia

Hej på er.

Låter underbart att kunna slappa på stranden, där är vi inte än! Vi ska få mer snö under dan. Undrar Nina vem som snarkar, tror jag kan gissa, kan det vara Tommy som inte orkar en hel dag. Nu kan han inte skylla på att han måste gå upp tidigt till mjölkningen!! Visst ja, det är säkert revbenen som spökar.....då blir man trött.

Ha en underbar dag.

Kram Sylvia

2009-02-11 @ 07:06:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0