Melodifestivalen del 3

Jippi, idag har vi kunnat titta på Melodifestivalen! Jag hade Velvet, EMD, Sofia, BWO och Molly som de 5 bästa. Elin, Ida, Nina , Petra och jag har tittat, kul! Men jag vill givetvis höra vad ni tyckte!!!!!! Skriv skriv!!!!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Det som är lite roligt i går, och inte så roligt, är att det verkar som att vi alla tycker likadant. Toja, Alex och jag har inte haft några dispyter alls för vi tycker likadant. Nåväl.

Jag har varit på jobbfest i Ljungsbro. Vi skulle satsade pengar och skulle direkt rösta på 2 som skulle till Globen. Det visade sig att jag var ohotad vinner då jag tog Molly och EMD direkt. Annars vet jag inte. Jag tycker Velvet är bra. Jag tyckte Sofia var bra men engelska i Sverige är så långt jag kan sträcka mig när det gäller sångtexter i en Melodifestival. Toja på sitt håll, Alex på sitt håll, och jag på mitt håll bröt nästan ihop när svenska folket rösta fram sina fem. Men det ordnade ju upp sig ändå.

Puss denna lördag igen :-)

2009-02-21 @ 23:53:51
Postat av: Sophia

Hahahaha, tyckte jag kände mig spiknykter men när jag läser mitt eget inlägg ser jag att så inte är fallet. Fast jag tycker som det står, bara att det inte står så att någon förstår, hihi

2009-02-21 @ 23:55:19
Postat av: Mike

The car (opel) is now like new

The sound did escalate enormously and we had to take the car apart.

We did found the fucking cats it was maybe two from the start but now it was a big fucking family.

It was cat all over, it was fucking cats, it was hungry cats and maybe some missing cats.

Now we will keep the car and sell some of the cats and use the Dollars to build a bigger fucking pool than that one that you have, but we will have to make the bubbles by ourselves.

Then only the cousins will come and stay with you, they will also bring some of the fucking cat family.

My brother in law also would like to come and see your pool there he don’t have to make any bobbles by him self and he have the same interest as you so that should not be any problem.

computers, cars , salaries, careers and how fucking good I am. Also you could talk behind my back as we says in Mexico I think he and you would like that



Maybe week eleven could be a good time for them to visit you?

Now the lighting is starting again, maybe I will have that what ever it is ASA in Spanish ASA means handles and you did say that they had my address so Diana is waiting to see what will happen

I have to quit now Diana is mjauing as we say in Mexico.





2009-02-22 @ 00:31:09
Postat av: Marie

Jaha, så var ännu en delfinal avklarad. Denna gång var den sämsta hittills! När alla bidrag hade varit tyckte jag inte om ett enda! Men sen när man fick lyssna igen så okej då.

Velvet- sådär

....Red fox- ja faktiskt

Molly- såå söt o en jättebra röst

Rickfors- nja

EMD- värdiga att gå till globen direkt

Maja- näääää

Sofia- den enda låt jag tyckte var bra efter första varvet

BWO- mja, kanske, eller inte!



En väldigt svag omgång enligt mig! Men lika kul att se, klaga på och sucka till varje gång!

/ Kramar

2009-02-22 @ 09:45:17
Postat av: Toja

Ha ha ha, Sophia. Jag förstår dig alltid! Ja, jag trodde ju absolut att jag lyckats pricka in de enda fem som kunde vara intressanta för tävlingen så snacka om att man satte i halsen när de ropade upp låt nr 2 och rickfors som de första två att gå vidare. Men håller med Sophia - det ordnade ju upp sig bra till slut. Dock förtjänade Velvet en andra chans tycker jag istället för de som jag valt att kalla nr 2 för att göra det enkelt för mig. Och om det varlådvinsföräldrarna som lät barnen rösta på Amy förra veckan så var det nu lådvinstanterna som röstade på Rickfors denna vecka. Men det höll ju som tur var inte hela vägen. Sofia´s låt var bra men jag är lite traditionell där - svenskt bidrag ska inte sjungas på grekiska. Molly var jättebra - men hon var nog kanske bättre än låten. Den var fin men inte en slutvinnare. Och att Bard som är så smart och intelligent inte kan lära sig att han måste vara lite mer smidig för att få folkets röster - han kan inte dissa alla och framhäva sig själv och uppepå det alltid klä sig i rymdliknande kläder - och ridhatt,ha ha. Men jag ser gärna den låten i finalduellen så jag hoppas de tar sig vidare i andra chansen. Och internationella juryn - överraskade de??? Nej!Men de börjar bli ett komiskt inslag - jag skrattar bara de säger internationella juryn.

KRAM

2009-02-22 @ 09:52:57
Postat av: Martina

Härrrr komerrr rrösterna ifrrån Helsingboorrrg. (1-10p)

Låt nrr 1 10p väldigt brrrra

låt nrr 2 5 p sådärrr passar bättrre på sunwing resort hotel men blev bättrre när man lyssnat 2 gångerr

låt nrr 3 7p Otrroligt vackerr rröst, söt men seg föör detta ändamål.

låt nrr 4 7p fast Lukas o Wille tyckte 10p

låt nrr 5 3p hallå skinn brallor, Vingarrr förrr pengarrna ( den låten gillarr jag i o för sig)

låt nrr 6 4p ingen melodifestival låt

låt nrr 7 synd att hon sjöng på Grekiska 1p förr det om hon hade sjungit på Svenska el Engelska 9p

låt nrr 8 10p Men varrr varrr hästen. Lugn låt, men ändå brrra. Jag gillarr den.

Ha en härrrlig Söndag o Krrama om varrandrra orrdentligt.

Detta varr allt ifrrån oss denna omgång. Tillbaka till dig Carrina

2009-02-22 @ 10:53:36
Postat av: syster malin

Halloj:)

Som vanligt tycker Marie o jag exakt lika!! När jag läste hennes inlägg var det som jag skrivit det själv! Vi har kommit hem från en helg ihop med fam Egir i deras stuga och vi har haft det jättebra! Igår var vi ute hela dan o grillade korv, åkte pulka sen in o spela spel (Absolut Överens o Besserwisser)jätteroliga spel!! Sen blev det mat o mello! Nu ska vi iväg till Motala för Ivar har hockeymatch. Kram Kram!

2009-02-22 @ 14:19:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0