Melodifestivalen del 2

Nina o jag försökte kolla på de bidragen som gick vidare från förra lördagen, men tji fick vi! De kunde man inte titta på....... Hur var gårdagens omgång? Jag vet ens inte vilka som var med.......Så nu vill jag veta allt igen. Vad tyckte DU?

Kommentarer
Postat av: Marie

Ja, vad ska man säga efter denna omgång? Som vanligt både bra o dåligt, vissa låtar behöver höras mer än en gång för att fastna.

Lili o Sussi: Faktiskt en helt ok låt, lite förvånande!

Lasse lindh: Jonas favorit! Låten är det väl egentligen inget fel på, men är det verkligen en mello-låt?

Jennifer Brown: Nej tack!

HEAT: Årets hårdrockare (hittills, kanske kommer det fler?) Bra låt, och hårdrock har ju visat sig vara ett vinnande koncept i mello, så why not?

Markoolio: Nej, verkligen inte!

Amy Diamond: Kanske?

Cookies`N Beans: Denna omgångs BÄSTA låt! Så härligt skön!!(Tyvärr slår den nog inte i detta forum)

Måns Zelmerlöw: Jo, okej. Ganska bra. Den går nog

lååångt! Han kan ju faktiskt både sjunga o dansa!!



Ja, det var iallafall vad jag tyckte! Ska bli kul o höra vad alla ni andra tycker! Ha det gött!

/Kramar

2009-02-15 @ 07:11:30
Postat av: Sophia

Håller med Marie om Lili och Sussi, faktiskt bra låt och väl värdig att gå till andra chansen.

Lasse Lindh: Näe inte i år igen. Förra året tyckte jag han var mycket bra. I år var det dock ingen höjdare, det hjälpte inte ens att melodislingan i refrängen var nästintill samma som förra året.

Jennifer Brown: Absolut inte.

H.E.A.T: Näe, inte dom heller. Sa till Johan igår att om de vinner i Globen kommre jag hänga mig - och det har jag ingen som helst lust med egentligen.

Amy Diamond: Förbaskade medelåldersmorsor som sitter hemma en lördag och hinkar lådvin och låter ungarna ringa upp hela veckopengen. Usch och fy!!

Kakorna: Fantastiskt bra, mina favoriter ihop med Måns. Hade hoppats på att internationella juryn hade röstat på dem men se icke, och där säger jag som vår kära väninna Toja; "Om man inte kan lita på internationella juryn, vem kan man då lita på?"

Måns: Ja, Måns är ju Måns och den var bra fast just nu tror jag faktiskt att jag tycker bäst om Alcazar (fast jag minns inte alls hur den går).

Puss på er schlagergalamänniskor

2009-02-15 @ 07:26:32
Postat av: Sophia

Hjälp - jag glömde bort Markoolio ju. Hahaha, helt briljant när det klättrar upp en otymplig sak ur flygeln och man tänker, var har jag sett detta förut? Sedan kommer en violinst in och den otympliga saken från flygeln börjar åka skridskor. Hahahaha, jag tyckte det var genialiskt kopierat från förra årets vinnare. Fast låten var väl lite sisådär förtås.

2009-02-15 @ 07:29:42
Postat av: Klara

2009-02-15 @ 09:19:07
Postat av: Toja

Här kommer ytterligare en rapport som väl inte skiljer sig så mycket från de övriga två inläggen:



Lili & Susie - måste erkänna att jag log lite för mig själv och tänkte att gud vad pinsamt. Men där får jag backa - de gjorde det jättebra och låten var en sådan som nog sätter sig. Lite Abba-känsla i Gimmie Gimmie - lite Agneta o Frida liksom....

Lasse Lindh - hört den förut. Och han passar inte i Mello. Låten kommer man säkert tralla lite på men mer än så är det inte. Fick en känsla av att det lät precis som Niclas Wahlgren sommarhit han hade för ett par år sedan....

Jennifer Brown - jag tycker den låten var fin, jag hade henne till andra chansen

H.E.A.T - den växte. Fartig och bra och sångaren var bra. Platsar helt definitivt i finalen.

Markoolio - ha ha. Så skön. Inte världens största sångare dock men den låten kommer vi definitivt höra mer av på radion. Fin melodi egentligen men som vanligt med Markoolio så får han ju ändå till det runtomkring - mannen som kom upp ur flygeln och som sedan råkade brinna upp var ju bara alltför skön. Men ingen finalist i Melodifestivalen dock.

Amy Diamond - ja hon är ju så söt och så duktig för att vara så ung.... hette det en gång....för typ fyra år sedan... Men nu är hon sjutton år! Och det låter lite fortfarande som om hon var tretton. Både kläder och dans är lite Lilla Mello-varning. Låten är dock säkert bra men jag har tröttnat. Dock inte min dotter. Men med hårda instruktioner från Sophia och även från sin mor blev det inga röster på henne - inte för att det hjälpte...

Kakorna - tre härliga röster och en fin låt. Vi hade dock problem med ljudsvängningar när de sjöng, vet inte om det var lokalt eller rakt över. Men de höll ju till andra chansen och där ska de definitvt vara.

Måns - ja, han är ju en scenmänniska och gör det så bra så han blir ju helt klart kvällens vinnare. Cara Mia hade jag svårt för men den blev ju stor, den här är bättre tycker jag.

Så Måns och Alcazar skiner starkast på Mellohimlen just nu så här långt.

Tack för mig - hej!

2009-02-15 @ 10:27:53
Postat av: syster malin

Den här lördagen hade jättebra låtar!

Lili o Sussie var jättebra, Hilma fick en skiva med dom sen hon hört "Bara du o jag" på radion o blev helt frälst:)

Lasse Lind lät lite som förra året men med en annan text. Förra årets var bättre!

H.E.A.T var kanon! Särskilt bra var trummisen som satt i bar överkropp o flörtade rätt in i kameran...NOT! Men va vi skrattade:)

Cookies N Beans HERREGUD va bra!!!!!

Markoolio NO WAY

Amy var väl trallvänlig men NEJ tack!

Måns var bra, klart han skulle vidare.

Jennifer Brown var nog ändå sämst!

Kraam!

2009-02-15 @ 10:33:55
Postat av: Toja

Rättelse!!!!

Herregud var var jag igår när Kakorna INTE gick till andra chansen - jag hade visst lyckats förtränga detta över natten. Så ber om ursäkt för mitt felaktiga inlägg :). Det är stor skandal faktiskt att inte de gick vidare och det var ju där man hade hoppats på den här pinsamma internationella juryn - men icke! De trodde visst att vi inte kunde rösta själva på Amy - men där hade de nog inte tänkt på lådvinet som sagt var, och att barn i detta land äger egna mobiltelefoner och röstar utav bara h-lvte!

Mera kakor tack!

2009-02-15 @ 10:41:15
Postat av: Martina

Ok så här tycker jag. Lili o Susi fartfylld, helt ok. Lasse Lindh dårlig (som en gammal Noice låt) Jennifer Brown gillade jag o låten var bra. Sen kommer vi till HEAT kvällens rock o Lukas o Willes favorit o för all del en helt ok låt. Markoolio jag säger bara ASDÅRLIG......Allt... jag ville bara gå därifrån. Amy Diamond Toja fick till det perfekt enl mitt tycke. Kakorna Anders favorit jag tyckte sådär och så till sista bidraget o min favorit Måns Zelmerlöööööööw absolut bästa låt o uppträdande. Kramar o ha en härlig Söndag

2009-02-15 @ 11:12:05
Postat av: Loppan

Halloj!! Håll i hatten... Mello har "gått" sin andra rond och jag tycker Markoolio var bäst!!! Ha ha ha neeej vad gjorde han där?? Skojig men inte bra. H.E.A.T - trummisen hade långkalsonger o "pillen" syntes.. Helt klart en bra låt!! Jennipher Brown sjunger vackert men inte var den en Mello låt?! Kommer spelas 100 ggr om dagen på radio. Kakorna - tre trallande jäntor i fina klänningar mmm ganska bra. Lili & Sussie - fick 80 tals vibbar - frisk låt med all rätt till andra chans!! Bra!Lasse Lindh - konstig o lite bra, men kändes ändå som en repris.. Amy - gullig med bra koordinationsförmåga - sjunger ju bra som tusan. Måns den unge hingsten- bra som faaasen!!! Heja ,heja!!



Kram från en skoltrött tant i Mjölby

2009-02-15 @ 18:49:20
Postat av: Jonas

Mello, vilket jä..a skämt!!! Synd att det inte går på fredagar när man ändå somnar kl 20.15 istället...

Lasse fick min röst trots att det inte var någon jättehit.

TUR att man har ZAC BROWN BAND annars hade musiklivet varit allt för deppigt....hi hi hi



Men tyvärr tror jag inte att nästa vecka bjuder på nått bättre heller.

Dags att byta ut Mr Björkman and c/o ???

2009-02-15 @ 20:03:03
Postat av: birka

heja lili o sussi....känner sig som 18 igen:)

2009-02-16 @ 20:49:37
Postat av: Carina

Nae, vad jag är nyfiken nu!!!!!!! Det är jättekul att läsa era rapporter!!!!! Fortsätt o skriv, mera mera!!!

Kram o tack så länge.....

2009-02-18 @ 05:08:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0