Fredag den 13:e

Mycket shopping på schemat idag. Vi började med att åka till Ellenton, och alla shoppade nånting tror jag. Filip o Rasmus valde att stanna hemma, så de slappade nog mest, men var iväg o spelade lite tennis. Eftersom Olle hade hockeyträning så var vi tvungna att stressa hemåt vid 15,30. Tommy skjutsade Olle, och då passade vi tjejer på att besöka Wiregrass innan vi blev nöjda för dagen. Vi kom hem till dukat bord, helt underbart! Alltid när vi umgås med fam Andersson så spelar vi kort. Det är Nina o jag mot Tommy o Fredrik. Det blev Fyrmanswhist i kväll, och killarna vann tyvärr med 18-10.....men vi brukar komma igen......fortsättning följer.... Imorgon har Olle hockey cup. De har valt ut spelare från alla lagen i hans serie och bildat ISF Stars, enkom för denna cup. De kommer att möta tex JR Bulls, som är klubbens sk "Travelling Team", och Jr Lightnings, Titans och Jr Everblades. Första matchen spelar de imorgon kl 07,15 i Brandon. Vi får väl se vilka som orkar upp så tidigt.....inte jag allafall.....

Kommentarer
Postat av: Sylvia

Hej,

här gick fredagen den 13 förbi utan några intermesson. I dag har vi 6 grader kallt och lite blåst så för vår del blir det sport på TV. Kom nu igen tjejer så ni vinner mot Tommy o Fredrik i kortspel, vet att ni kan....... Njut i värmen men inga mer brännskador, när ni kommer hem är det vinterkläder som gäller.

Ha en skön dag.

Kram från oss, Sylvia, Bruno o Sune.

2009-02-14 @ 08:54:27
Postat av: syster malin

Åhh, vilket vinterväder vi kom upp till idag!! -7 o strålande sol! Idag blir det hockeyträning o sen blir det nog pulkabacken. Bra uppladdning för kvällens melodifestival:)Kanske en skype senare, Ivar vill prata med Olle. Stor kraam idag på Alla Hjärtans Dag!

2009-02-14 @ 09:18:30
Postat av: Martina

KÄRLEK KÄRLEK o KÄRLEK till er alla. Och Ha en underbar alla hjärtans dag. Vi vaknade också till strålande sol o knallblå himmel,en underbar dag.Kan nu föreställa mig hur vår/sommar kommer att bli här. Men kallt är det. Härligt o höra om er shopping. Hoppas att vi får till en skype senare så att ni kan visa allt. Nyfiken i en strut tittar ut. Jag ska gå ut o gå med Katarina Jennifers mamma o Anders o killarna Ska på fotboll Lukas har träningsmatch mot Höganäs. Nu håller Anders på o sätter upp Handag i köket.Ikväll blir det Mello, Hoppas att det blir bättre än i Lördags. I LÖÖÖÖÖÖÖÖVE YOU my dear friend. Kramar till er alla ifrån oss alla.

2009-02-14 @ 11:33:17
Postat av: Charina o Kjell Åkermark

Många hjärtekramar till er alla!!!

2009-02-14 @ 11:41:37
Postat av: Henke

Vintern är inte så tråkig ändå,måndalen,grill,pulka och solsken.gött

2009-02-14 @ 18:28:28
Postat av: Toja

Ja - det är sådana här dagar som man kommer på varför det finns en viss tjusning med svensk vinter. Blå himmel, runt nollan, strålande sol och snön som ligger vit. Och att just denna ljuvliga dag lyckades hamna på en lördag, en ledig sådan, en alla hjärtans sådan och på en dag som vi redan hade planerat in att åka till Kisa och åka skidor. Lycka! Och Olle´s o Fille´s skidor och pjäxor passade perfekt till Simme och Sara - så tack för lånet. Och vilka träffade vi på på parkeringen i Tolvmannabacken om inte fam Johnson som fått samma idé denna underbara dag - trevligt! Så idag har vi haft en helt otroligt härlig dag och nu sitter vi här hemma med rosiga kinder och är helt slut - inte vana vid all frisk luft, ha ha. Nu blir det vin och kyckling och så MELLO. Får se hur det ska gå - vi har lyssnat igenom lite och det känns svagt. Men vem vet - rapport om detta kommer imorgon.

Alla hjärtanskramar på er alla från oss alla!

2009-02-14 @ 18:58:15
Postat av: Carina

Men åh, det låter ju helt fantastiskt härligt! Ser framemot rapport från Mello!

Massor med kramar till er alla, från oss alla!

2009-02-14 @ 23:53:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0