Onsdag

Idag har det inte hänt mycket. Det har varit grått o trist väder, och nu ikväll brakade det loss ordentligt med både åska o regn.
Som vanligt blev det en sväng till Brandon då killarna tränade hockey. Har haft svårt o sova ett par nätter nu. Jag som alltid somnar direkt jag lägger huvet på kudden, har legat vaken och vänt o vridit på mig. Superjobbigt! Nu är klockan midnatt och jag är inte trött ikväll heller.......

Kommentarer
Postat av: Toja

2009-12-03 @ 09:48:47
Postat av: Anonym

Hej hej heeeeeej!

Igårkväll fortatte vi med att måla köket - som vanligt flyter det ju inte alltid på utan det dyker upp lite problem på vägen - men inget som inte går att lösa, utan det tar bara lite längre tid. Ska dock bli spännande att se hur resultatet blir - jag väntar på att få sätta touchen så får Mange göra grovjobbet. Men det gör han med bravur.

Har oxå köpte en stor spegel till Saras rum på IKEA. Jag har ju alltid den oturen med IKEA att just det jag ska ha är slut i lager - så även denna gång. Så det blev en annan spegel än jag tänkt från början, men jättefin. Dock väldigt tung. Och vi bor ju i ett hus med väldigt konstiga väggar - hårda men tomma i - så det svärs alltid när någon får i uppdrag att sätta upp något. Men nu hade Mange utrustat sig med de längsta skruvar o bästa plugg som gick att uppbringa - men sedan ska det ju hänga rakt oxå, eftersom vi valt att hänga den på bredden så krävde ju det desto större precision:). Men med lite trix o lite hammare o lite tandpetare (alla sätt är bra sätt bara de fungerar)så hänger den där nu - helt rakt - o stabilt! Det blir en bra överraskning tills Sara kommer på fredag.

Ska ha på datorn ikväll o se om jag kan få tag på dig kära väninna - nu var det alldeles för länge sedan igen.

Kram

2009-12-03 @ 09:59:01
Postat av: Carina

Bra! Ser framemot en skype ikväll,

Kram

2009-12-03 @ 13:18:21
Postat av: Jonas

Resfeber???

2009-12-03 @ 22:04:41
Postat av: Carina

Ja vem vet....nåt är det:)

2009-12-04 @ 04:43:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0