Lucia och julbord på Ikea!

Olle fick stanna hemma från skolan även idag. Han har vilat hela dagen och när det blev dags att åka till Ikea ville han helst stanna hemma, men jag lyckades få med honom tillslut. Nu är vi hemma igen och sitter här proppmätta i soffan:) Lucia framträdandet gick bra och de sjöng jättefint, det enda tråkiga var att de fick stå och sjunga lite avsides så alla kunde inte se o höra bra. Julbordet hade det mesta; prinskorvar, köttbullar, rödbetssallad, sill, lax, Jansson´s Frestelse, skinka, ägghalvor, räkor o lite till. Efterrättsbord med dajmtårta, mandeltårta, chokladbollar, princessbakelser och godis. Glögg och pepparkakor fanns med såklart!
Vi hade bjudit med Ron och Marilyn (som vi var på middag hos Thanksgiving) och de smakade på det mesta och tyckte det var gott. Tog alldeles för få kort, tyvärr, men här kommer ett par allafall......





Kommentarer
Postat av: syster malin

Vilket fint luciatåg! Hilma har på måndag, konstigt kan jag tycka,men men. Idag har Ivar spelat hockeymatch mot Vita Hästen, han gjorde två mål o var väldigt nöjd! Dom förlorade dock båda matcherna. Vi var väldigt upprörda i publiken då deras tränare ett flertal gånger SKÄLLDE ut sina spelare högljutt o viftade med sina armar, gapade o skrek under matchen på dom, idioter!! Även när dom själva gjort mål fick dom skäll i bytena för diverse olika saker! Hemskt att se!! Ikväll blir det lugnt, tror jag ska göra lite julgodis, Martin ska in till pricken o basta o äta mat:) Imorron har vi tänkt o ta in julgranen...mysigt! Kraam!

2009-12-12 @ 14:43:03
Postat av: Toja

Vad mysigt för er med lite Lucia o julmat.

Vi har idag varit inne i Linköping o köpt lite saker till hemmet o även några julklappar. Inte illa för mig som brukar vara ute i sista minuten :).

Nu har vi ätit gott o såtter mätta o belåtna framför tv:n i mysdress - är det inte skönt så säg!

Försöker se lite på Robinson men jag tycker inte att det är så kul i år. Känns som något som gjorts förut o väldigt mycket gnäll i år tycker jag. Tillbaka med lite mat till deltagarna så de orkar tävla o jobba lite!!!

Kram

2009-12-12 @ 20:33:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0