Dan före dopparedan!

Nu är det flera dagar sen jag skrev och mycket har vi hunnit med!
I lördagskväll var vi hos fam Olson i Skarpäng på skinkmacka och det var jättetrevligt. Det blev sent eller tidigt om man så vill, 02,30 kom vi i säng.

Söndagen sov vi alldeles för länge, men när vi väl kom igång så var vi på fika hos fam Ohlsson, glögg hos fam Anderberg där vi även hade turen att få träffa Rydheims, och så avlsutade vi med middag hos fam Engarås tillsammans med fam Fredriksson och fam Aldrin. Vilken dag!
Måndag morgon hade vi tid på Amerikanska Ambassaden i Stockholm kl 08,00. Men när vi väl kom fram till vakten så påstår han att vi inte har bokat tid, så vi får inte komma in! För att göra en lång historia kort, så ordnade allt sig tillslut, tackolov. Men det var lite svettigt ett tag. Nu ska vi bara hålla tummarna för att vi får våra visum senast den 4:e januari....
Nu har vi kommit till Östergötland och Boxholm (måndagkväll) och checkat in hos farmor och farfar. Igår var vi hos Toja o Mange, Simon och Sara i Mjölby hela dagen, och på kvällen hälsade vi på hos Sophia och Johan i deras nya fina hus. Där träffade vi även Malin Thörn och Fredric, Annelie och Tess Wiglund och vi drack glögg och åt knäck och pratade minnen från "gamla goa tider", mysigt!

Ungdomarna stannade hemma hos Simon


Idag har Fredrik hälsat på hos sin morfar Arne. Efter det blev vi bjudna på lunch hos fam Almén i Herrgårn tillsammans med fam Andersson.

Rasmus, Oliver, Ebba, Filip, Ida, Elin, Olle och Nicholas. Fanny saknades, hon satt på tåget hem från sin farmor o farfar, men som tur är så träffar vi henne i Björnrike.

Efter god lunch och kladdkaka med grädde och kaffe så åkte vi till kusinerna i Skänninge. Där bor ju även Sigge numera! (Vår katt för er som inte vet) Mormor och Morfar och kusin Ivar var oxå där och vi åt hemmagjord kebab till middag.


Olle, Ivar och Hugo spelade Wii
Filip och Hugo spelade bandy


Nu sitter vi framför tv:n hos farmor och farfar och tittar på 4:ans uppesittarkvällen, farmor har vunnit 100 kronor hittills på sin bingolott och vi har en omgång kvar att spela.

Tusen tack till alla som vi träffat hittills och som bjudit oss på så mycket gott!
Nu önskar vi alla en riktigt GOD JUL!!!!!







Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket fint kort på Ida o Sigge!! Hugo längtar efter SIN Ida, ha ha!

2009-12-23 @ 22:24:05
Postat av: Toja

Tack själva för en underbar dag tillsammans - det var så härligt att få se och träffa er igen. Tiden sprang iväg alltför fort bara - som alltid :). Kul att få lite bilder på er framfart i Sverige. Mycket kul som händer.

Här har idag fixats det sista - listan var väldigt lång i början på dagen men nu är allt avprickat o vi njuter av uppesittarkvällen. Vi har provöppnat lite klappar för att värma upp oss lite :). Så nu spelar simme o mange match i det nya NHL10 som Simme fått o Sara o jag ska nu koppla in We Sing till Saras Wii o stämma in i lite härlig sång.

Ha en fortsatt härlig kväll o hälsa alla!

Kram från oss alla!

2009-12-23 @ 22:30:09
Postat av: Fam. Andersson

GRATTIS FILIP PÅ 15 ÅRSDAGEN!!! / KRAM

2009-12-24 @ 08:55:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0