2:a advent

Vaknade pigg o fräsch imorse, trots fest igår. Men det var ju en ganska lugn tillställning, och Fredrik o jag som gick allra sist var hemma redan 22,15! Kokade mannagrynsgröt till frukost, och den här gången utan att bränna vid den. Fick tips av svärmor o svärfar att lägga mynt under kastrullen, och det funkade perfekt!
Fredrik är på väg till Chicago nu, men han har haft otur hittills. Blev försenad från Tampa och ombokad, och nu skypade jag med honom i St Louis, och även där är det försenat. Trist! Han blir borta hela veckan, kommer hem fredagkväll igen.
Jag följde med Ida och Vendela och tittade på Luciaövningen i eftermiddags. På fredag gör de sitt första framträdande då IKEA har Julfest, ska bli kul. Sen på självaste Lucia ska de lussa i en kyrka i St Pete.
Nu är det dags för Desperate Housewives......

Här är lite av grannens julpynt. Hela trädgården är full just nu. Det blinkar och spelar för fullt där ute.....

Kommentarer
Postat av: syster malin

Jaa, säga vad man vill om all juldekoration i trädgårdarna, men man ser ju att det snart är dags för julen vilket man inte gör här! Var på stan igår o fikade o det var helt dött, ingen julstämning alls, o fikat var katastrof!!!! Skånska Lasse fiket har ju bästa läget men faan så dåligt utbud på fikabröd...torra tråkiga sorter o välja på, undrar vem som egentligen bestämmer utbudet?? Fram mer fler tomtar i trädgårdarna!:) Kraam!

2009-12-07 @ 05:48:14
Postat av: Toja

Ha ha, ja Malin. Upp till bevis - jag vill att ni skaffar lite uppblåsta dekorationer som vi kan bolla med på julafton :).

Ja, det är svårt att få julstämning i detta rusk. Regnar rejält o är mörkt o trist idag. Det var så fint ett par dagar förra veckan med frost o solsken - men, men, än finns det hopp om en vit jul.

Kramis

2009-12-07 @ 10:11:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0