Söndagkväll igen.......

Dagarna bara flyger iväg, och så även denna helg! Freddan och Filip stack iväg tidigt imorse på fysträning, igen. När de kom hem, och efter vi ätit en sen frukost, så åkte vi till Wal-Mart för att köpa allt som behövs inför skolstarten på tisdag.  Det är block, pennor, sudd, saxar, pärmar, linjaler, kompasser osv osv.......! Långa listor, och saker man inte har en aning om vad det är! Det mesta är köpt, men vi får fixa resten imorgon.
Efter Wal-Mart så åkte vi till en go-kart bana med fam Rainer. Superkul ställe för både barn och vuxna. Det fanns förutom gokart även en  spelhall, baseboll och massa andra roliga saker att göra. Innan vi åkte hem så hann vi även med lite shopping på Abercrombie i Brandon. Ida fick vi släppa av hos Alba, där hon och Vendela ska sova över inatt. Vi hämtade upp Filip hemma och  åkte till Chili¨s och käkade middag.
Nu är vi äntligen hemma igen. Freddan packar inför en hektisk vecka på resande fot. Han ska bl.a hinna med att besöka Atlanta, Phoenix, Los Angeles, Portland och Seattle innan han kommer hem igen på fredag.

Tampa Grand Prix Gokart bana m.m.....



Gänget som körde go-kart!

Anna och vi andra hejade på!


Min middag på Chili´s; Fajita Trio, supergott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0