Slöa sköna söndag

Jaha, så har fam Johnson åkt hem, tomt! Dessa veckor gick i raketfart, samtidigt som vi hunnit med en hel del. Det bästa är att vi ses snart igen, om bara 5 månader, då vi kommer hem till Sverige över jul och nyår. Kan inte fatta att vi inte varit hemma då på ett och ett halvt år.....Allafall så känns avskeden lättare när man vet att man ska ses snart igen. Gårdagen slutade sent, vi kom inte i säng förräns klockan 03,00, och så gick vi upp 07,30. Freddan skjutsade ut Johnsons till flygplatsen vid halv nio. Så idag har vi inte gjort ett skvatt. Bara varit hemma och slappat. Imorgon börjar hockeyläger i en vecka för Olle och Filip, så det blir Ida och jag som får hålla ihop. Nu ska jag återgå till min bok och sängen, det blir en tidig kväll..........

Kommentarer
Postat av: syster malin

Hej! Idag som sagt har Martin börjat jobba igen:( Vi kom ut i svampskogen igår o fick ihop till några härliga mackor:)) Idag ska mamma ha barnen o jag ska med Malin på Loppisrunda, det ska bli kul! Ikväll blir det kalas för Alexandra:) Kraam!

2009-08-03 @ 09:04:38
Postat av: Fam Johnson

Nu är vi hemma! Var nära att vi ej hann med planet fr NY men allt löste sig med lite tur. Tack alla i familjen Å för dessa mysiga veckor. I kväll blir det en tidig kväll eller kanske redan em..

2009-08-03 @ 11:54:02
Postat av: Toja

Så här via bloggen så känns det som att resan över till Florida går i ett nafs. Ena stunden här, sedan där och så här igen :). Men jag vet ju att det är några sega timmars resa mellan destinationerna. Välkomna hem i alla fall fam Johnson och skönt att resan hem gick bra.

Själv jobbar jag måndag och tisdag och hoppas sedan kunna vara lite ledig över marken. Det gäller att suga ut det mesta av denna sista "halvfartsvecka", för sedan är det hårdkörning igen. Husvagnen står kvar i Vätterviken och det är avkopplande och skönt att komma ut dit mellan varven, vädret i helgen var ju oxå ganska ok, även om man fortfarande inte har fått några riktigt varma och sköna dagar i solstolen.

Ha det gott alla!

Kram

2009-08-03 @ 12:28:37
Postat av: Linda

Längtar till nyår!!!!

2009-08-05 @ 00:01:57
Postat av: Carina

Ja verkligen, vi längtar allihopa!

2009-08-05 @ 02:08:40
URL: http://carinaakermark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0