Lördag

Började dagen med Filles highschool match, som de vann med 5-1. Filip spelade superbra, gjorde både 1:a och 2:a målet samt assist på 3:e och 4:e målet, inte illa! Idag har Lightning haft "Fan Fest" i St Pete Times Forum, så Freddan och Filip åkte dit. Olle var redan där, med Daytons familj. Spelarna presenterades, de hade en uppvisningsmatch, och det var autografskrivning. Tyvärr var de så långa köer, så de orkade inte stå och vänta på det. Det är ju extra kul att det är två svenskar med i Lightning den här säsongen. Mattias Öhlund och Viktor Hedman. Jag tillbringade eftermiddagen hos fam Nordberg vid deras härliga poolområde. Ida blev kvar hos Vendela ikväll, och Olle träffade Derek, en annan hockeykompis som han följde med hem. Så Filip, Freddan och jag åkte till Wasabi och käkade middag ikväll, och nu har vi precis kommit hem. På vägen hem hämtade vi upp Sean, och nu är klockan redan 22,20, så det är snart dags att sova. Imorgon har killarna fyspass redan 08,30!

Kommentarer
Postat av: syster malin

Hej, Nu sitter vi vid köksbordet, Ivar laddar inför matherna med gröt:) Nina o jag är lite nervösa..hihi..vi brukar ju göra bort oss vid bytena:) Idag ska vi va bättre på det!!;) Ha det så bra idag, kraam!

2009-08-30 @ 08:42:43
Postat av: Hej

Sitter och njuter vid frukostbordet - skönt med långfrukost. Inte ofta man lyckas få till sådana. Dagen och kvällen igår var väldgigt lugn vilket var jätteskönt. Gjorde inte många knop Och idag väntar en dag med tvätt och lite rensning av garderober. Mange har tagit ledigt från golfen idag för att isället jobba i Bella o Erik´s trädgård. Han har lovat hjälpa de med anlläggning av gräsmattan så idag ska han köra grävmaskin. Det tykcer han förvisso, likt ett litet barn, är jättekul.

Får väl se om han får till en bra puttinggreen i deras trädgård :)

Ha en bra dag!

KRAM

2009-08-30 @ 09:52:50
Postat av: Carina

Malin, då vill vi ha en rapport senare!:)



Nu har jag oxå hamnat vid frukostbordet, killarna är iväg o tränar så jag är helt ensam!

2009-08-30 @ 15:01:25
Postat av: Marie

Hej! Nyss hemkommen från huvudstaden, där vi, Lotta, Sara o jag, har sprungit Tjejmilen. Samma tid som förra året 1,08, så det känns ju lite surt, hade hoppats att kunna förbättra lite!Men det var varmt o soligt o en jättehärlig stämning runt banan. Massor av folk som hejar o sjunger o klappar händer!Tänkte lite på hur mycket baciller som florerar när såååå många(26000) kommer ihop så där! Känns inte så otroligt om man får "Svinis" efter detta;)Skulle nog ha haft munskydd!Ha ha!! Nu är det i allafall skönt o vara hemma. ska lägga mig i soffan o glo på tv. Imorron är det jobb, 07.00-21.00!! (Ledig mellan 12-16) Ha det gött allihop!!

/Kramar

2009-08-30 @ 19:18:13
Postat av: Carina

Jäklar va duktiga ni är! Imponerande!

2009-08-30 @ 19:53:29
Postat av: syster malin

Ja, rapport ja:) Barnen var jätteduktiga o vann två av tre matcher. Nina o jag blev dessvärre inte så mycket bättre på bytena...det blev tre eller fyra mål till motståndarna vid våra byten för att vi inte var snabba nog... bättring till nästa träning!!! Vi vann matchen mot MAI o killarna var i extas!! Det var en jämn o rolig match, vi låg under med 2-4 men vann till slut med 6-5:)

2009-08-31 @ 21:29:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0