Finally Friday!

Idag har jag äntligen fått träffa Filips tjej Rachel! Supersöt och jättetrevlig tjej! Skjutsade Filip och Rachel till bowlinghallen, men då är stället abonnerat just ikväll! Vilken otur. Vi åkte vidare till Muvico för att se om det fanns nån film de kunde se istället. Men de är ju på bio FÖR ofta, så vi fick vända hem igen. Istället åt vi tacos hemma hos oss, och Vendela och Ida var snälla och hjälpte till med middagen. Nu har Rachel och Filip gått över till Arbor Greene, grannområdet där hon bor, och Olle, Ida och Vendela badar. Jag bläddrar i Ikea katalogen och väntar på att Freddan ska komma hem. Han landar först vid 22-tiden, så det dröjer ett tag till.......

Kommentarer
Postat av: syster malin

Hallå! Efter första jobbveckan var jag helt slut igår, vi däckade i soffan ganska tidigt, som vanligt när vi jobbbar:) Barnen var ute o lekte till halv tio, Hilma kom in o la sig på köksstolarna o somnade direkt...hårt skulle jag tycka! Va kul att du fått träffa Filips tjej!!:)) Ville dom inte va med på kort? Eller fick du inte ta, är ju nyfiken på hur hon ser ut:) Idag om jag fattade rätt på affischen nere på stan så är det gratis underhållning i gästisparken med massor artister, bla Snowstorm, Sibel, Daniel Lindström osv, så det får nog bli ett besök där med picknick korgen:) Ha det så bra, kraam!

2009-08-15 @ 08:27:14
Postat av: Gudfar.

Jaha, 15 år. Vad gammal man blivit. skit!

2009-08-15 @ 10:22:48
Postat av: Marie

Halloj! Varför inget kort på Rachel o Fille????? Va???;) Igår var vi o fiskade kräftor i Motala! Det var jättekul, o spännande! Kommer ihåg att vi gjorde det när vi var små, när vi bode i husvagn nånstans! Det blev 5 kg tillslut, vi var inte med hela tiden, men till 22.15 höll Hugo ut! Idag ska Jonas spela match i Vadstena och vi funderar på att åka o kolla. Men gästis lät ju onekligen kul..! Fårse, beror på väder, vind o Hugos humör;) Ha det gött!! Kramar

2009-08-15 @ 10:59:23
Postat av: Martina

Ja varför inget kort på Fille o Rachel?? Vägrade dom? du kunde väl ha tagit ett smygfoto!! Men kul för dig iallafall att ha fått träffa henne.

Och mysigt för honom att ha en tjej. Harregooood stora killen.

Det var härligt att vakna hemma o att det är Lördag så hela familjen kunde mysa på fm. Innan det kom in 4 st pokèmon killar med sina pärmar under armarna o var redo att byta. Ha ha ha som små diektörer Ha ha.

Det regnar o är jätte tråkigt väder här. Synd för i kväll ska vi på 40-årsfest hos våran granne Ulrica. De ha partytält i trädgården o fixat sååååå fint o så ska det regna, typiskt. Men men PARTY blir det o det är ju bara att ta på sig lämpliga kläder o shejka loss. Men som jag skrev på fb så ska jag hålla mig på mattan (gräsmattan) o inte upp på några höjder o undvika hopp. Hi hi hi.

Spännande för killarna med barnvakt för första gången av granntjejen Annica.

Ha en härlig Lördag.

Pussar o kramar

2009-08-15 @ 12:30:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0