Torsdag

I morse ringde klockan 3,15! Då var det dags för Henke o Co att packa in sig i sin hyrbil och åka mot flygplatsen. Alma och Maja var jättetrötta, men klagade inte. Hoppas nu att resan hem har gått bra för dom.
Dagen har varit lugn, vi har legat vid poolen o slappat, barnen har badat såklart. Även Anders tog sig ett premiärdopp! Martina och jag kom iväg runt Cory Lake, sen åkte vi till International Plaza. Ida hängde med oss och killarna åkte iväg på NHL-match. Tampa förlorade med 2-4 och nu väntar vi på att de ska komma hem. Jag och Ida shoppade ingenting idag, men Martina handlade en hel del på Abercrombie. I morgon är det fredag, sista dagen på påsklovet, kanske att vi hittar på nåt kul.......

Kommentarer
Postat av: Toja

Hej alla glada!

Nu är det äntligen dags för lite påskledigt. Ska bli skönt. Solen skiner idag och det är lovat fint väder i helgen. Härligt. Idag ska vi hjällpa Bella o Erik att flytta in i sitt fina, nybyggda hus. Ska bli kul.

Det ser ut som att Wennerbergarna har kommit in i Florida-livet bra. Många minnen väcks till liv både när nya gäster kommer och när avskedsbreven skrivs. Men härligt är det att få följa er alla här via bloggen.

Massor med kramar till er ALLA och en GLAD PÅSK!

2009-04-10 @ 09:43:35
Postat av: V-stads borna!

Vi anlände efter många timmar till Arlanda.Allt gick super! Nu är kl. 12 och det är bara att kämpa i fatt tidsskillnaden nu.Glad Påsk!ZZZZZZzzzzzzzzzz

2009-04-10 @ 12:07:57
Postat av: Linda

Martina är i Florida! Tjalalalala! Martina är i Florida! Tjalalalalala!

2009-04-11 @ 22:35:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0