Tisdag

Dagen började inte särskilt bra för Freddan. Han skulle iväg till kiropraktorn var det tänkt, för dit kom han aldrig iväg igår. Duschade och skulle klä på sig när ryggen låste sig igen! Jag kommer in i sovrummet och där ligger han raklång på mage på golvet, hade endast hunnit få på sig kallingar och ena strumpan. " Men Freddan du måste ju till kiropraktorn !", säger jag. "Jag är ju för faaan på väg" svarar han, och då brister det för mig......Börjar asgarva! Inte så snällt, men det såg så himla kul ut. Sen höll vi på i en timme innan han kunde komma upp på fötterna. Hemskt var det. (och bara lite roligt) Sen var det inte helt lätt för honom att komma i och ur bilen. Fick en tid kl 15, så vi hann både käka lunch o fika o shoppa lite. Väl där så blev det röntgen och nedersta kotorna var helt ihopsatta! De undrade hur han kunde stå på benen........Jag fick vara med när kiropraktorn bände och knäckte till ryggen, jäklar vad det lät!! Aj aj....Nu ska han tillbaka redan imorgon igen, så det känns bra. Henke & Co har kommit tillbaka från Orlando nu ikväll, och de är jättenöjda! SeaWorld var favoriten. Nu sitter vi i soffan o slappar, snart dags att sova.

Kommentarer
Postat av: Toja

Usch och fy - en låst rygg är inte kul. Har själv varit med om det och då håller man sig lätt för skratt kan jag säga. Hoppas den blir bättre nu då - du får börja följa med din fru till gymmet Freddan :).

Kram

2009-04-01 @ 08:13:24
Postat av: alexandra

hahah ja lite roligt låter de, men hoppas ryggen blir bättre nu freddan! :)

2009-04-01 @ 11:39:57
URL: http://alexandrawikstrom.blogspot.com
Postat av: Leonora - The Magic Memories

Hoppas du får en härlig dag :)

allt väl?

2009-04-01 @ 11:44:54
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Tommy

Krya på dig Fredrik. Tror du att kotorna har suttit ihop länge? Det skulle förklara en hel del från din fotbollskarriär. Men viktigast är ju att kiropraktorn fixar till ryggen för framtiden.

Vi hörs.

2009-04-02 @ 13:53:28
Postat av: Fredrik

Tommy, det har ar sviter fran en slisam karriar pa fotbolls planen. Upp pa det har man snart 15 ar som dammsugsforsaljare. Du vet - kanka dammsuagre upp o ner for trapporna. Det varsta ar att den har skadan spolierar mina planer pa en comeback.

2009-04-06 @ 04:19:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0