Påskafton

Dagen började med hockey i Brandon. Olle spelade 2 intern matcher , de delades upp i blått och vitt lag. Första matchen var Olle i vitt lag och förlorade med 7-1. Nästa match blev Olle blå, och då förlorade hans lag med 6-2.
Eftersom Martina behövde byta ett par saker på Abercrombie, så var vi tvungna att åka till shoppingcentrat en sväng. Passade på att kolla in några fler affärer innan vi åkte hem igen:)  Hemma så hade Anders o Fredrik börjat förbereda påskmaten och killarna badade. Nu ligger vi allihopa i soffan, mätta och belåtna, och kollar på tv och slappar. I morgon har vi tänkt att åka till stranden......

Kommentarer
Postat av: syster malin

Hej hej.

Jaa, vi blev mätta o belåtna vi med igår, vi åt ingen påskmat i och för sig, men vi grillade hos Micke o Camilla. Vi tog ut Mickes värstingstereo på altan o röjde järnet så deras grannar kom över o va sen med hela kvällen, jättetrevligt! Vi spelade fotbollsmatch, jag hade foppa tofflor, gräset var blött så jag gjorde två vurpor, andra gången fick jag låna byxor av Camilla! Som tur var blev det inga skador:) Hälsa alla o ha det så skönt på stranden, kraam!!

2009-04-12 @ 12:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0